DOLAR 34,1031 0.21%
EURO 38,0993 0.07%
ALTIN 2.841,380,44
BITCOIN 21713472.59384%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

SON DAKİKA| TFF açıkladı! Montella'nın durumu belli oldu
11 okunma

SON DAKİKA| TFF açıkladı! Montella'nın durumu belli oldu

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçmiş yönetimi eleştiren Hacıosmanoğlu, Milli Takım'daki geleceği tartışma konusu olan...

ABONE OL
Ağustos 7, 2024 08:12
SON DAKİKA| TFF açıkladı! Montella'nın durumu belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF’nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun adil yönetim ihtiyacını vurgulayarak yayıncı kuruluşa önemli açıklamalar yaptı. Ayrıca, milli takımın teknik direktörü Vincenzo Montella ile çalışmaya devam edeceklerini de belirtti.

Hacıosmanoğlu, adil bir yönetim sisteminin önemini belirterek, “Kaypak davranışlar ve kişisel çıkarlar Türk futbolunu kaos ortamına götürür. Hakemlerimize adil bir şekilde ödeme yapılması gerekiyor. Özellikle önemli maçlarda görev alan hakemlerin, maddi endişelerden uzak bir şekilde görev yapmalarını sağlamak için maaşlarını iki katına çıkarmayı düşünüyoruz,” dedi.

Başkan, TFF’nin çizgisine uymayan kişilerle yollarını ayıracağını da ifade etti. “Bizim çizgimizle uyum sağlayan kişilerle çalışmaya devam edeceğiz. Çizgimizin dışına çıkanlar ise evlerine gönderilecek. Kişiliğimize yönelik saldırılara karşı da gerekli yaptırımları uygulayacağız. Biz, başarının sahada elde edilmesinin teminatıyız. Bunu herkes unutmamalı,” şeklinde konuştu.

Hacıosmanoğlu, milli takımın mevcut teknik direktörü Vincenzo Montella ile devam edeceklerini duyurdu. “Milli takımımızda da sıkıntılar olduğunu biliyoruz. Hakan Çalhanoğlu, seçildikten sonra beni aradı ve ‘Gözümüz aydın’ dedi. Bu, takımın kaptanından normal bir ifade değil. Buradan bir mesaj çıkıyor. Vincenzo Montella ile çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP