DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21598401.07019%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

SON DAKİKA REHA MUHTAR HABERLERİ: Evinde düşen Reha Muhtar entübe edildi! Reha Muhtar son sağlık durumu nasıl?
32 okunma

SON DAKİKA REHA MUHTAR HABERLERİ: Evinde düşen Reha Muhtar entübe edildi! Reha Muhtar son sağlık durumu nasıl?

Evindeki merdivenlerden düşerek yaralanan 65 yaşındaki gazeteci Reha Muhtar, hastanede tedavi altına alındı. Muhtar'ın entübe edildiği öğrenildi.

ABONE OL
Ağustos 21, 2024 07:14
SON DAKİKA REHA MUHTAR HABERLERİ: Evinde düşen Reha Muhtar entübe edildi! Reha Muhtar son sağlık durumu nasıl?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz gece saat 01.00 sıralarında, Sarıyer’deki evinde yaşanan bir kaza sonucu Muhtar merdivenlerden düştü ve yaralandı.

Haberin Devamı

Oğlunun ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Muhtar’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Son dakika: Evinde kaza geçiren Reha Muhtar entübe edildi

Muhtar, tedavi gördüğü Acıbadem Maslak Hastanesi’nde entübe edildi.

REHA MUHTAR KİMDİR?

Reha Muhtar, 21 Temmuz 1959’da İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Kerküklü ve Irak Türkmeni olan babası, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi’nde Arap Dili ve Edebiyatı bölümünde öğretim üyeliği yapıyordu. Bu nedenle aile kışları Ankara’da, yazları ise İstanbul’da yaşamıştır. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini TED Ankara Koleji’nde tamamlayan Muhtar, yüksek öğrenimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksekokulu’nda gerçekleştirdi.

1980 yılında gazetecilik kariyerine adım atan Muhtar, 1981 yılında Milliyet gazetesinin Ankara bürosunda dış politika ve siyaset alanlarında muhabir olarak görev aldı. Daha sonra TRT’ye transfer olan Muhtar, Atina’da TRT muhabiri olarak çalıştı ve bu dönemde Yunanistan briç şampiyonluğu elde etti.

Haberin Devamı

Son dakika: Evinde kaza geçiren Reha Muhtar entübe edildi

1991 yılında CNN International’ın ‘Crossfire’ programına benzer bir program olan ‘Ateş Hattı’nı hazırlamaya başladı. 1993 yılında TRT’den ayrılarak Kanal D’ye geçti. 1996 yılında Show TV’ye transfer olan Muhtar, burada ana haber sunuculuğu ve haber genel yayın yönetmenliği görevlerini üstlendi.

2000 yılında Akşam gazetesinde yazmaya başlayan Muhtar, 2002 yılında Show TV ve Akşam gazetesinden ayrıldı ve Star TV’ye geri döndü. 2003 yılında Star TV’yi bırakan Muhtar, bir süre Star gazetesinde yazarlık yaptı, ancak aynı yıl içerisinde Star Medya Grubu’ndan ayrıldı. 2004 yılında atv’ye transfer olan Muhtar, Akademi Türkiye jürisi oldu ve Sabah gazetesinde yazmaya başladı. 2006 yılında Ciner Medya Grubu’ndan ayrılan Muhtar, Show TV’de Metin Uca ile birlikte ‘PişşTi’ adlı programı sundu. Programın sona ermesiyle Show TV’den ayrılan Muhtar, Vatan gazetesinde yazmaya başladı.

2007 yılında FOX’a transfer olan Muhtar, ‘Çapraz Ateş’ programını sundu, ancak aynı yıl programın sona ermesiyle kanaldan ayrıldı. Daha sonra üç kez Show TV’ye dönerek yarışma sunuculuğu yaptı ve tekrar ayrıldı. 2009 yılında CNN Türk’te ‘Çok Farklı’ programını sundu ve ardından Kanaltürk’te Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar ile ‘Son Kale’ adlı programı yayınladı. 2011 yılında Kanaltürk’te ‘Çok Farklı’ programını sunan Muhtar, bu kanaldan ayrıldı. Muhtar son olarak, 2016 yılı Kasım ayında Vatan Gazetesi’nden ayrıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP