DOLAR 34,0713 0.14%
EURO 38,0911 0.01%
ALTIN 2.835,570,24
BITCOIN 21487103.64535%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

SON DAKİKA MASTERCHEF HABERLERİ: MasterChef kim elendi? Favori isim ilk hafta gitti
6 okunma

SON DAKİKA MASTERCHEF HABERLERİ: MasterChef kim elendi? Favori isim ilk hafta gitti

Masterchef Türkiye tüm hızıyla başladı. Tam kadronun belli olduğu Masterchef'te yarışmaya ilk veda eden isim belli oldu. Sürpriz eleme herkesi şoke etti.

ABONE OL
Ağustos 12, 2024 07:13
SON DAKİKA MASTERCHEF HABERLERİ: MasterChef kim elendi? Favori isim ilk hafta gitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MasterChef’in heyecan dolu haftasında mavi ve kırmızı takımlar arasındaki mücadele son sürat devam etti. Mavi takımın üst üste kazandığı takım oyunlarının ardından eleme adayları belirlendi. Serhat, Beyza, Muratcan, Ayşe, Deniz, Çağlar ve Nigar, MasterChef macerasına devam edebilmek için zorlu bir eleme mücadelesine girdiler.

“ÇOK GÜZEL DERS ÇIKARDIM”

Kırmızı takımın kaptanı ve eleme adayı Ayşe, “Geçtiğimiz hafta mağlup takımın kaptanıydım. Doğası gereği biraz sessiz kaldım. Takım oyunlarında daha aktif olabilirdim. Kaptanlık görevini tam olarak yerine getiremedim. Bu deneyimden çok değerli dersler çıkardım. İlk haftaydı zaten. Burada kalmaya devam edersem çok güzel tecrübeler kazanacağım” şeklinde duygularını dile getirdi.

Masterchefte eleme gecesi Yarışmaya veda eden ilk isim belli oldu

YARATICI TABAĞIN YILDIZI: MURATCAN

Yarışmacılar, ilk turda Kastamonu siyez unuyla yaratıcı tabaklar hazırladı. En başarılı tabak Muratcan’a aitti. İlk eleme turunu aşan isimler ise Çağlar ve Nigar oldu.

Masterchefte eleme gecesi Yarışmaya veda eden ilk isim belli oldu

ŞEFİN TABAĞI İÇİN SAVAŞ

Eleme turunun ikinci aşamasında Ayşe, Serhat, Beyza ve Deniz, Mehmet Şef’in tabağını taklit etmeye çalıştılar. En başarılı taklit Beyza’dan geldi. Ayşe ise gecenin en iyi ikinci tabağını hazırladı.

VEDA EDEN İSİM: SERHAT

Final mücadelesi Serhat ve Deniz arasında gerçekleşti. Ne yazık ki Serhat, MasterChef’e veda eden ilk isim oldu. Serhat’ın elenmesi, diğer yarışmacıları da şaşırttı. Serhat, “Geldiğim günden beri herkese yardımcı olmaya çalıştım, kendimi unutmuşum. Mutluyum ama şef, içime sinmemişti, böyle bir tabak önünüze koymak istememiştim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Tabağı çıkartmak için acele edince lezzeti biraz geri plana attım. Benim için erken bir veda oldu. Daha ilerlemek isterdim. Öğreneceğim çok şey vardı. Önlüğü bırakmak istemedim, tekrar başa dönmek istedim” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP