DOLAR 34,2347 0.04%
EURO 37,1226 0.16%
ALTIN 3.003,110,38
BITCOIN 2316320-2.10921%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

05:52

SABAHA KALAN SÜRE

SON DAKİKA: Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti! Survivor Hasan Yalnızoğlu neden öldü, hastalığı neydi?
8 okunma

SON DAKİKA: Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti! Survivor Hasan Yalnızoğlu neden öldü, hastalığı neydi?

Survivor yarışması ile tanınan Anadolu Ateşi'nin baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu 50 yaşında hayatını kaybetti.

ABONE OL
Ekim 16, 2024 06:57
SON DAKİKA: Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti! Survivor Hasan Yalnızoğlu neden öldü, hastalığı neydi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü oyuncu, dansçı ve sporcu Hasan Yalnızoğlu, 50 yaşında hayata veda etti. Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Yalnızoğlu, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde son nefesini verdi.

Haberin Devamı

Yalnızoğlu’nun cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Şakirin Camisi’nde kılınacak. Spor kariyerinde sayısız başarıya imza atan, daha sonra dans ve oyunculuk alanında da kendini gösteren Yalnızoğlu, Anadolu Ateşi dans grubunda da baş dansçı olarak görev almıştı.

SON DAKİKA Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti

ACUN ILICALI’DAN TAZİYE MESAJI

Sosyal medya hesabından duygusal bir taziye mesajı yayınlayan Acun Ilıcalı, “Değerli arkadaşımız Hasan Yalnızoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti

TÜMAY ÖZOKUR’DAN PAYLAŞIM

Menajer Tümay Özokur da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şaka mısınız ya…  Teker teker gidiyorsunuz. Çok sevdim lan seni. Sende beni çok. Adam.” sözleriyle derin üzüntüsünü dile getirdi.

Haberin Devamı

‘BİR GÜN ANNEME KAVUŞACAĞIM’

Hasan Yalnızoğlu’yla yaşadığı anıları paylaşan Hakan Hatipoğlu şu ifadeleri kullandı:

Survivor’ın efendisi, iyi insan, örnek adam Hasan abimiz; Hasan Yalnızoğlu’nu kaybettik. Güzel insandı. Güzel anılarımız vardı. Seni çok özleyeceğiz Hasan abi.

Hiç unutmuyorum, bundan 7-8 sene önce Karacaahmet’te, annenin cenazesinde sana Başımız sağolsun abi dediğimde, “sağol Hakan, hepimizin gideceği yer, bir gün anama kavuşacağım” demiştin. Hiç gitmedi aklımdan o kuvvetli duruşun ve bu cümlen. Annenle kavuştun abi. Mekanın cennet olsun.

SON DAKİKA Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti

Survivor 2024 All Star yarışmacısı Yağmur Banda yaptığı paylaşımda, “Çok üzücü. Ailesine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin.” dedi.

AVATAR ATAKAN’DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Çağan Atakan Arslan ise sosyal medya hesabında yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: Çok sevdiğim güzel insan Hasan Yalnızoğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Mekanın cennet olsun güzel insan. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

SON DAKİKA Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti

HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?

20 Ekim 1974 tarihinde Üsküdar, İstanbul’da dünyaya gelen Yalnızoğlu, aslen Rizelidir. 6 yaşında jimnastiğe başlayan Yalnızoğlu, aynı zamanda futbolla da ilgilenmiştir. Daha sonra yüzme sporunda büyük başarılar elde etmiştir. Orta öğrenimini Pendik’te tamamlayan Yalnızoğlu, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik bölümlerinden mezun olmuştur. Spor kariyerinde elde ettiği başarıların yanı sıra, dans ve oyunculuk alanlarında da kendini kanıtlamış, Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev almıştır. 2007 yılında, kendisi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlenmiştir.

Haberin Devamı

Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya’nın ardından ikinci olan Yalnızoğlu, 2013 yılında Şişli’de kendi spor salonunu açmıştır. 2014 yılında “Öğrenilmiş Duygular” adlı kişisel gelişim kitabını yayınlamıştır. 2015 yılında, Acun Ilıcalı’nın TV8 ekranlarında düzenlediği Survivor All Star yarışmasında Gönüllüler takımında yer almış, yarışmayı 5. olarak tamamlamıştır. 1997 yılında, kadınlarda Deniz Akkaya’nın, erkeklerde Kenan İmirzalıoğlu’nun birinci olduğu Best Model of Turkey yarışmasında ikinci olmuştur. Hasan Yalnızoğlu, 15 Ekim 2024’te kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiştir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP