DOLAR 34,1546 0.16%
EURO 37,9840 -0.31%
ALTIN 2.879,480,17
BITCOIN 21678251.30636%
İstanbul
21°

AÇIK

16:25

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Son dakika haberler: Metin Arolat’ın cenazesi kalktı! Naaşı İzmir’e gönderildi
5 okunma

Son dakika haberler: Metin Arolat’ın cenazesi kalktı! Naaşı İzmir’e gönderildi

Kadıköy'de sahne aldığı otelde şarkı söylediği sırada fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 52 yaşındaki Metin Arolat için Teşvikiye Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Arolat'ın naaşı törenin ardından İzmir'e gönderildi.

ABONE OL
Eylül 23, 2024 08:12
Son dakika haberler: Metin Arolat’ın cenazesi kalktı! Naaşı İzmir’e gönderildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat (52), Kadıköy’de sahne aldığı sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. Arolat için Teşvikiye Camii’nde düzenlenen cenaze törenine sanat camiasının önde gelen isimleri katıldı.

Törende, Arolat’ın yakın dostları Gülben Ergen, Gülşen, Ozan Orhon, Yeliz, Demet Sağıroğlu ve yapımcı İzzet Öz gibi isimler hazır bulundu. Oyuncu Barış Kılıç, Bekir Aksoy, Nilgün Belgün ve Onur Büyüktopçu da taziyelerini iletmek üzere törene katıldılar. Modacı Hakan Akkaya ve Arolat’ın ailesinin yakınları da törende yer aldı.

‘ÇOK İYİ BİR İNSANDI BENİM KARDEŞİM’

Arolat’ın ablası Fatoş Alkan, kardeşinin ani kaybının ardından derin üzüntü yaşadığını belirterek, “Söyleyecek söz bulamıyorum. Çok seveni vardı, çok iyi bir insandı benim kardeşim. Her zaman herkesin iyiliğini düşünen bir insandı” dedi.

Metin Arolata veda Cenaze töreninde duygulandıran anlar

‘ÇOK İYİ BİR YÖNETMENDİ’

Oyuncu Barış Kılıç, Arolat’ı üniversite yıllarından tanıdığını belirterek, “Çok iyi bir yönetmendi, bir sürü reklam filmi çekti ve birkaçında da ben oynamıştım. O zamanlar, ben daha mesleğin başındaydım, verdiği izlenim o kadar iyiydi ki, o kadar iyi kalpli bir insandı. Çok üzgünüm gerçekten, dün gece ölüm haberini alır gibi uyandım. Çok üzücü bir kayıp” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Demet Sağıroğlu ise, “Yakın arkadaşımızdı, çok üzgünüz” diyerek duygu dolu anlar yaşadı.

‘ÇOK ÖZEL BİR İNSANDI’

Oyuncu Bekir Aksoy, “Çok ani oldu, trajik gibi. Bir sahne adamı için ‘Keşke sahnede ölebilsek’ diye birşey vardır. Metin çok özel bir insandı, kelimelerle anlatmak çok zor. Hem klip dünyasında yönetmenliği, yorumculuğu, besteleri, şarkıcılığı hem de sahnedeki varlığıyla müthiş bir insandı. Sosyal hayatında da dünyanın en iyi insanlarından biriydi. Çok büyük bir kayıp. Sadece bizim için değil, bu ülkede yaşayan herkes için önemli bir figürdü” dedi.

Metin Arolata veda Cenaze töreninde duygulandıran anlar

‘ÇOK GEÇ TANIDIM; ÇOK ERKEN KAYBETTİM’

Televizyon programcısı ve sunucu Esra Erol, “Çok üzgünüm. Çok erken. Metin ile bu yıl çok fazla vakit geçirdik ve sette çok uzun saatler beraberdik. Ben onun kadar pozitif, neşeli, hayata bakan ve diğer insanların duygularını önemseyen çok az kişi gördüm. Metin öyle bir adamdı. Çok geç tanıdım, çok erken kaybettim. Herkesin başı sağolsun” dedi.

Oyuncu Nilgün Belgün, “Çok üzgünüm. Çok genç, çok sevdiğimiz, çok iyi kalpli melek gibi bir adamdı” diye konuştu.

Oyuncu Onur Büyüktopçu, “Çok üzgünüz gerçekten, çok severdim Metin’i, dünyanın en iyi kalplilerinden biriydi. Zamansız bir ölüm, herkesin başı sağolsun” dedi.

Modacı Hakan Akkaya, “Söyleyecek hiçbirşey yok ama buradan da göründüğü gibi Metin gerçekten çok iyi bir insandı ve herkesle iyi anıları olan biriydi. Önce ailesinin sonra herkesin başı sağolsun” dedi.

Metin Arolata veda Cenaze töreninde duygulandıran anlar

“ORADA OLMASAM ÇOCUK ÖLÜYORDU”

Arolat, geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk olmuştu. “Son zamanlarda hayatında bir şeyler değişti mi?” sorusuna verdiği cevap büyük yankı uyandırdı.

İZMİR’DE TOPRAĞA VERİLECEK

Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Arolat’ın cenazesi alkışlar eşliğinde cenaze aracına alındı. Arolat’ı son yolculuğuna uğurlayan şarkıcı Gülben Ergen gözyaşlarına hakim olamadı. 52 yaşında hayata veda eden Metin Arolat’ın cenazesi memleketi İzmir’e gönderildi. Arolat’ın cenazesi Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP