DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2147356-0.5004%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

SON DAKİKA: Galatasaray'a Fernando Muslera müjdesi!
17 okunma

SON DAKİKA: Galatasaray'a Fernando Muslera müjdesi!

Galatasaray'da son dakika Fernando Muslera gelişmesi yaşandı

ABONE OL
Ağustos 25, 2024 11:34
SON DAKİKA: Galatasaray'a Fernando Muslera müjdesi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de 2024-25 sezonuna iki galibiyetle başlamasının ardından UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmek için mücadele ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, Salı akşamı İsviçre ekibi Young Boys ile Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşmada Galatasaray, ilk maçta 3-2 kaybettiği rakibini eleyerek turnuvaya katılmayı hedefliyor.

Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera, Young Boys ile İsviçre’de oynanan ilk maçta sakatlanmıştı. Uruguaylı eldiven, devre arasında yerini Günay Güvenç’e bırakmıştı. Tecrübeli kalecinin sakatlığının ciddiyetinin çekilecek MR sonucunda netleşeceği bildirilmişti.

SON DAKİKA: Galatasaraya Fernando Muslera müjdesi

Galatasaray, Young Boys ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman, topla ısınma ile başladı ve üç grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Okan Buruk yönetimindeki antrenman, hücum çalışmasıyla son buldu. Öte yandan, Fernando Muslera’nın antrenmanda takımla birlikte çalışması büyük bir sevinç yarattı.

Fernando Muslera’nın idmana katılması taraftarları sevindirdi ve ilginç bir hamleyle sosyal medyada korkularının olduğunu ancak mücadeleye devam ettiğini vurguladı. Muslera, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Benim de korkularım, şüphelerim ve kötü günlerim var ama devam ediyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP