DOLAR 33,9991 -0.2%
EURO 38,0851 0.38%
ALTIN 2.828,310,92
BITCOIN 21491585.38625%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Siyah Kalp Sevilay kimdir? Siyah Kalp Sevilay kim oynuyor, Sevilay gerçekte kim?
13 okunma

Siyah Kalp Sevilay kimdir? Siyah Kalp Sevilay kim oynuyor, Sevilay gerçekte kim?

ABONE OL
Eylül 13, 2024 07:48
Siyah Kalp Sevilay kimdir? Siyah Kalp Sevilay kim oynuyor, Sevilay gerçekte kim?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Show TV’de yayınlanacak olan “Siyah Kalp” dizisi, kadrosuyla izleyicileri heyecanlandırmaya başladı. Dizinin odak noktasında, ikizlerini genç yaşta terk eden Sumru Şansalan (Ece Uslu) var. “Siyah Kalp Sevilay kimdir?” sorusu ise izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor.

SİYAH KALP KONUSU NE?

Sumru, zengin iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evlenir. Yıllar sonra ikizleri Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerinin kim olduğunu keşfeder ve Kapadokya’ya gelirler.

Nuh, konakta Sevilay (Leyla Tanlar) ile karşılaşırken, Melek’in yolu Samet’in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile kesişir.

Sumru, çocuklarını ailesinden saklamaya çalışır ancak Melek ve Nuh, hem aileye hem de Cihan ve Sevilay’ın kalbine sızmayı başarırlar.

Aşk, gizem ve tutku dolu bir hikaye sunan “Siyah Kalp”, usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde geçen dizi, sürükleyici bir aile dramı sunuyor. Sumru, ikizlerini terk ettikten sonra Samet ile evlenir. Yıllar sonra, ikizler annelerinin kim olduğunu öğrenerek Kapadokya’ya gelirler. Nuh, konakta Sevilay ile karşılaşırken, Melek’in yolu Cihan ile kesişir. Sumru, çocuklarını gizlemeye çalışsa da, Melek ve Nuh aileye sızmayı başarırlar.

SİYAH KALP OYUNCULAR KİM?

Uluç Bayraktar’ın yönettiği ve Yıldız Tunç’un senaryosunu yazdığı “Siyah Kalp” dizisinin kadrosunda; Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Siyah Kalp Sevilay kimdir? Siyah Kalp Sevilay kim oynuyor, Sevilay gerçekte kim?

SİYAH KALP SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Samet Şansalan’ın ilk evliliğinden olan oğlu Cihan, ailesini ziyaret eder. Kısa süreli bir ziyaret olacağını düşünse de, babası ve halası Hikmet’in planlarının ortasında bulur kendini. Hikmet’in kızı Sevilay, bu plandan pek hoşlanmaz. Cihan’ın Kapadokya’da kalma ihtimali, üvey kardeşi Esat dahil pek çok kişiyi rahatsız eder.

Anneleriyle yüzleşmeye gelen Nuh ve Melek, beklenmedik bir şekilde Cihan ve Sevilay ile karşılaşırlar. Ancak asıl sürprizi, anneleri Sumru ile yüzleştiklerinde yaşayacaklardır.

Siyah Kalp, Perşembe 20.00’de Show TV’de yayınlanıyor.

SİYAH KALP NEREDE ÇEKİLİYOR, SETLERİ NEREDE?

Uluç Bayraktar’ın yönettiği ve Yıldız Tunç’un senaryosunu yazdığı dizinin çekimleri, Kapadokya’nın eşsiz atmosferinde başladı. Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde geçen “Siyah Kalp”, sürükleyici bir aile dramı sunuyor.

SİYAH KALP YAŞANMIŞ HİKAYE Mİ, GERÇEK Mİ,YABANCI DİZİDEN UYARLAMA MI?

Dizinin senaryosu hakkında henüz açıklama yapılmadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.