DOLAR 34,1126 0.27%
EURO 38,1044 0.11%
ALTIN 2.867,031,35
BITCOIN 21678551.91681%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Sivas’ta Çatıda Yemek Yerken Kalp Krizi Geçiren Adam Hayatını Kaybetti
4 okunma

Sivas’ta Çatıda Yemek Yerken Kalp Krizi Geçiren Adam Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Eylül 20, 2024 10:44
Sivas’ta Çatıda Yemek Yerken Kalp Krizi Geçiren Adam Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sivas’ta tamir için çıktığı bir çatıda yemek yerken geçirdiği kalp krizi sonucunda Nurettin Yılmaz (54) hayatını kaybetti.

Olay, dün öğleden sonra 16.30 sularında Sularbaşı Mahallesi İmam Hatip Sokak’taki 3 katlı bir binanın çatısında yaşandı. Tamir için çatıda bulunan Nurettin Yılmaz, çalışmasına ara vererek yemek yediği sırada aniden fenalaşarak baygınlık geçirdi. Olayı gören çevredekiler hemen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında, Yılmaz’ın kalbinin durduğu tespit edildi. Çatıda uzun süre kalp masajı yapılan Yılmaz, itfaiye merdiveni ile çatıdan indirilerek hastaneye kaldırıldı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülen Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Nurettin Yılmaz’ın cenazesi aynı hastanenin morguna konuldu.

Olay esnasında sağlık ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi çevredekiler tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Bazı kişilerin ise bu görüntüleri arkadaşlarına veya yakınlarına izlettirmeye çalıştığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurettin Yılmaz Yerel Haberler Kalp Krizi 3-sayfa Sağlık Güncel Sivas Kaza

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.