DOLAR 34,1193 0.29%
EURO 38,0484 -0.05%
ALTIN 2.868,931,42
BITCOIN 2142544-0.15669%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

Sivasspor'un yeni transferi Jan Bieganski'nin hedefi Avrupa
21 okunma

Sivasspor'un yeni transferi Jan Bieganski'nin hedefi Avrupa

Sivasspor’un yeni transferi Jan Bieganski, kırmızı-beyazlı kulübün 2024-25 sezonundaki hedefinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu açıkladı.

ABONE OL
Ağustos 25, 2024 10:34
Sivasspor'un yeni transferi Jan Bieganski'nin hedefi Avrupa
0

BEĞENDİM

ABONE OL

21 yaşındaki orta saha oyuncusu Jan Bieganski, İhlas Haber Ajansı’na verdiği özel röportajda Sivasspor’a transfer olduğu için duyduğu heyecanı dile getirdi. Bieganski, “Sivas’ta olmaktan dolayı çok mutluyum. Asıl hedefim, takıma katkıda bulunmak ve elimden gelenin en iyisini yapmak. Burada elimden gelenin en iyisini yapıp takımım için en iyisini hedefliyorum.” dedi. Bieganski, Sivasspor’a gelmek için heyecan duyduğunu da ekledi.

Transfer sürecinden bahseden Polonyalı futbolcu, “Transferimle ilgili her şeyi detaylı olarak paylaşamam, fakat ilk menajerimden Sivasspor’a transfer olacağımızı söyleyen bir telefon aldığımda, ‘Tamam, hadi yapalım bunu’ dedim. Daha sonra, transferimiz kesinleşene kadar 5 gece boyunca uyuyamıyordum, çok heyecanlıydım. Sivas’ta oynarken insanlar hakkımda ne düşüneceklerini zaman gösterecek. Umarım takıma yardımcı olabilirim.” şeklinde konuştu.

Jan Bieganski, takım olarak Avrupa Kupaları’na katılmayı hedeflediklerini belirterek, “Sivasspor, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri. Sivasspor’un her zaman Avrupa hedefi var. Bunun için elimizden gelen tüm puanları toplamak ve Avrupa’ya gitmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taraftarımız her maça gelsin ve sonuna kadar bizi desteklesin.” diye ekledi.

Jan Bieganski, Sivasspor’a ilk geldiğinde yaptığı Yusuf Dikeç pozu ile ilgili olarak, “Aslında o poz, anlık bir gelişmeydi. Kolumda bir ok dövmesi var. Belki önümüzdeki günlerde gol atarsam bu sevinci tekrar kullanabilirim.” şeklinde cevapladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP