DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149160-0.11049%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Sivasspor'dan Emre Mor sürprizi! Bülent Uygun açıkladı
9 okunma

Sivasspor'dan Emre Mor sürprizi! Bülent Uygun açıkladı

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, transferde adı kırmızı-beyazlı takımla anılan Emre Mor'u izleyince çok beğendiğini söyleyerek, Çok kaliteli ve çok...

ABONE OL
Eylül 10, 2024 09:33
Sivasspor'dan Emre Mor sürprizi! Bülent Uygun açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in beşinci haftasında Gaziantep FK’yı evinde ağırlamaya hazırlanıyor. 14 Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Teknik Direktör Bülent Uygun, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Milli takımın son galibiyetini kutlayan Uygun, Türk futbolunda yaşanan sorunlara değindi. Özellikle saha koşullarının yetersizliğini ve eksiklerin varlığını vurguladı. Transfer döneminde geç katılan oyuncuları en kısa sürede hazırlamaya çalıştıklarını belirten Uygun, Gaziantep FK maçının önemine dikkat çekti.

“Kendi evimizde çok önemli ve güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Taraftarlarımızın desteği bizim için çok önemli. Zor bir maç olacak ancak onların desteğiyle kazanmak istiyoruz. Yeni yapılanmanın eksikliklerini gidermek ve taraftarlarımızı mutlu etmek için bu galibiyete ihtiyacımız var. Gaziantep FK iyi bir kadroya sahip, zor bir maç bizi bekliyor, ancak inşallah kazanacağız,” dedi Uygun.

“Emre Mor’u çok beğenirim” diyen Uygun, Fenerbahçeli oyuncunun transferi hakkında da konuştu. Yönetime belirli isimler önerdiğini söyleyen Uygun, Emre Mor’un transferinin kendisini mutlu edeceğini belirtti. “Emre Mor’u ilk bulan kişi benim desem yanlış olmaz. Fatih Terim hocama ilk ben söylemiştim. Çok yetenekli ve kaliteli bir oyuncu. Olursa tabii ki mutlu olurum,” dedi.

Uygun, kadroyu genişletmenin önemine değinerek, takımın sağ açık, iki Türk futbolcu ve orta sahada daha fazla alternatife ihtiyaç duyduğunu belirtti. “Gençlerimizin oynamaya ihtiyacı var. Kadroyu genişleterek rekabeti artırmak ve sakatlıklara, psikolojik sorunlara karşı daha dirençli olmak istiyoruz,” diye ekledi.

Gaziantep maçı hazırlıkları devam ediyor. Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde, Bülent Uygun yönetiminde yapılan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, çıkış ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde Gaziantep maçı taktik çalışmaları üzerinde duruldu. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla Gaziantep maçının hazırlıklarını sürdürecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP