DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149015-0.00531%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Şişli Plak Festivali Müzikseverleri Buluşturacak
10 okunma

Şişli Plak Festivali Müzikseverleri Buluşturacak

ABONE OL
Eylül 7, 2024 08:49
Şişli Plak Festivali Müzikseverleri Buluşturacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın da katılımıyla, müzikseverlerin ve plak koleksiyoncularının heyecanla beklediği ‘Şişli Plak Festivali’nin açılışı gerçekleştirilecek.

RENKLİ ETKİNLİKLERLE DOLO FESTİVAL

Müzik dünyasının önemli isimlerini ve plak tutkunlarını dördüncü kez bir araya getirecek olan Şişli Plak Festivali, iki gün boyunca unutulmaz etkinliklere ve konserlere ev sahipliği yapacak. Feriköy Organik Pazarı otopark alanında düzenlenecek festivalde; söyleşiler, mezatlar, imza günleri ve çeşitli yiyecek-içecek stantları müzikseverlere keyifli vakit geçirme fırsatı sunacak. Karsu, Sena Şener, Gaye Su Akyol ve Miskinler gibi ünlü sanatçıların da sahne alacağı konserlerle festival, müzik dolu geceler yaşatacak. Tüm etkinlikler ve konserlere ücretsiz olarak katılmak mümkün olacak.

TOLGA AKYILDIZ’IN ANISINA

Şişli Plak Festivali’nde, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden gazeteci ve müzik yazarı Tolga Akyıldız’ın anısına özel bir etkinlik düzenlenecek. ‘Tolga Akyıldız Anısına Açık Sahne’ etkinliğinde sürpriz isimler sahne alarak onu anacak. Festival katılımcıları, ayrıca Plaktan DJ Mix ve Scratching atölyesine katılarak müzik dünyasına dair yeni bilgiler edinebilecekler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Resul Emrah Şahan Kültür Sanat Festival Güncel Kültür Sanat Şişli Müzik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP