DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2144835-0.02851%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Sinop’ta Karadeniz Müzik Festivali’nde Sefo ve Haluk Levent fırtınası
8 okunma

Sinop’ta Karadeniz Müzik Festivali’nde Sefo ve Haluk Levent fırtınası

ABONE OL
Ağustos 9, 2024 07:47
Sinop’ta Karadeniz Müzik Festivali’nde Sefo ve Haluk Levent fırtınası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sinop’un kalbinde düzenlenen Karadeniz Müzik Festivali, müzikseverleri Sefo ve Haluk Levent gibi ünlü isimlerin performanslarıyla büyüleyen bir şölene dönüştü.

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük müzik organizasyonlarından biri olan festival, Akliman Mesire Alanında binlerce müzikseveri bir araya getirdi. Etkinliğin ilk gününde, Grup İz, Jako, Revart, Dedublüman, Sefo ve Haluk Levent sahneye çıkarak unutulmaz anlar yaşattı.

Festivalin organizatörü Ertan Yalçın, katılımın yoğunluğundan memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Sinop’umuz bugün adeta müzikle doldu. Müzikseverlerin coşkusu inanılmaz. Bu festivalin Sinop’un turizmine de büyük bir katkı sağladığını düşünüyorum. Her gün birbirinden değerli 8 sanatçımız sahne alıyor. Bu festivali her yıl Sinop’ta düzenlemeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Sahne alan sanatçılardan Sefo ise, “Karadeniz’in tadı Sinop’ta çıkıyor. Ben de bir Karadenizli olarak bu festivalin bölgemize kattığı değerden dolayı çok mutluyum. Burada bulunan cezaevini de sık sık ziyaret ettim. Bu festival, Karadeniz’de yapılan en büyük festival ve hatta Türkiye’nin en büyük festivallerinden biri diyebiliriz. Gelen herkese ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Güzel başladık, daha da güzel devam edeceğiz” dedi. – SİNOP

Karadeniz Bölgesi Müzik Festivali Haluk Levent Karadeniz sinop Sefo Festival Sanat Müzik Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP