DOLAR 34,0004 -0.19%
EURO 38,0601 0.39%
ALTIN 2.829,160,95
BITCOIN 21606284.82828%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Siirt’te öğrencilerin yeni adresi İbrahim Hakkı Halk Kütüphanesi oldu
17 okunma

Siirt’te öğrencilerin yeni adresi İbrahim Hakkı Halk Kütüphanesi oldu

ABONE OL
Ağustos 21, 2024 11:38
Siirt’te öğrencilerin yeni adresi İbrahim Hakkı Halk Kütüphanesi oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siirt’te Yeni Bir Kütüphane: Öğrenciler İçin Bir Vaha

Siirt’in Dumlupınar Mahallesi’ndeki öğrenciler için yeni bir umut ışığı doğdu: İbrahim Hakkı Halk Kütüphanesi. Merkezdeki kütüphaneye uzaklığı nedeniyle sıkıntı yaşayan öğrenciler, mahallelerine açılan bu yeni kütüphane sayesinde eğitim ve kişisel gelişim imkanlarına kavuştular.

Binlerce kitapla dolu rafları ve geniş oturma alanıyla öğrencilere konforlu bir çalışma ortamı sunan kütüphane, ayrıca ücretsiz internet ve bilgisayar erişimi de sağlıyor. Öğrenci Melek Kaygu, “Merkezdeki kütüphane bizim için çok uzaktaydı, mahallemize de böyle bir kütüphane yapılması çok güzel oldu. Burada ders çalışıyoruz, kitap okuyoruz ve çeşitli etkinliklere katılıyoruz. Bilgisayarlar da çok işimize yarıyor, derslerimizi bilgisayar yardımıyla da yapabiliyoruz. Üst katta da istediğimiz zaman çalışabiliyoruz, alt katta da kitap okuyoruz.” dedi.

Kütüphane görevlisi Tahir Erenkaya, bu mahalleye hizmet etmek için büyük bir heyecanla geldiğini belirtti. “Bu kütüphane, mahalle için çok değerli bir imkan. Burada öğrencilerimiz kitap okuyabiliyor, ders çalışabiliyor, hatta sosyalleşebiliyor. Kütüphaneyi daha da canlı tutmak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Özellikle çocukların motor ve sanat becerilerini geliştirmelerine yönelik etkinlikler yapıyoruz. Halkımıza hizmet etmek için buradayız.” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bilgisayar Dumlupınar Siirt Eğitim Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP