DOLAR 34,0055 -0.19%
EURO 38,0709 0.38%
ALTIN 2.825,980,84
BITCOIN 21536914.95251%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Şevval Sam, yeni plağını hayranlarıyla buluşturdu
7 okunma

Şevval Sam, yeni plağını hayranlarıyla buluşturdu

ABONE OL
Eylül 13, 2024 09:48
Şevval Sam, yeni plağını hayranlarıyla buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi’nde, ünlü sanatçı Şevval Sam hayranlarıyla buluştu ve yeni albümü “Rock’ı severiz”i tanıttı.

Bursa’da düzenlenen etkinlikte, Sam önce hayranlarına birkaç şarkı seslendirerek kısa bir konser sundu. Daha sonra basınla bir araya gelen Sam, yeni albümü ve gelecek projeleri hakkında konuştu.

“Rock’ı Severiz” albümü hakkında konuşan Sam, klasik müzik enstrümanlarını rock müziğiyle birleştirmek istediğini söyledi. “Normalde rock şarkılarında bas gitar ve klavye kullanılırken, ben aynı dörtlüyü en klasik ve en minimal halleriyle kanun, keman, klarnet ve ritimle denemek istedim,” dedi. “Hepsini çarkların karizmasını asla çizmeden alaturka formunda deneyimlemek istedim. Şarkıların içine girdim, çıktım. Benim için inanılmaz bir deneyim oldu. Çünkü hangi kıyafeti giydirirseniz giydirin iyi bir şarkı olduğunu düşünüyorum. Bütün prodüksiyonu başından sonuna kadar üstlendiğim, hayatımdaki en gurur duyduğum projelerden bir tanesi oldu. Umarım dinleyiciler de benim gibi düşünür ve ‘Rock’ı Severiz’in keyfini çıkarır,” diye ekledi.

Sam, Bursa’yı çok sevdiğini ve burada yaptığı her konserin kendisini özel hissettirdiğini vurguladı. “Bursa’yı seviyorum çünkü sanata değer veren, kültürel hassasiyetleri olan insanların yaşadığı bir şehir,” dedi. “Burada yapmış olduğum her konser, her etkinlik benim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Temmuz ayının ortasında aşkı bulacaksınız konseri ile burada bulunmuştuk. Umarın yakın zamanda Rock’ı Severiz konseri ile buralarda oluruz,” diye sözlerine devam etti.

Sam ayrıca hayranlarıyla buluşmayı ve imza günlerini çok sevdiğini belirtti. “İmza günleri benim için çok kıymetli. D&R bunun öncüsü oldu,” dedi. “Ben göz göze gelmeyi seven bir insanım. Her imza gününde dinleyiciyle temasa geçiyoruz. İmza günlerimiz devam edecek. D&R’ın bugün kurdelesini keseceğiz. Ülke çapında 224 tane dükkanı olan, 8.’sini Bursa’da olan 3 tane de kafe açmış bir kurumdur. Bana vermiş oldukları destek için hepsine çok teşekkür ediyorum,” diye konuştu.

Son olarak, gelecek projeleri hakkında konuşan Sam, genellikle konsept projeleri yapmayı sevdiğini ancak iki büyük proje arasında küçük sürprizlerle hayranlarını şaşırtabileceğini söyledi. “Bazen bir şarkı söylemek istiyorum,” dedi. “Günümüz internet ve teknoloji dünyası bize bu imkanı veriyor. Önümüzdeki günlerde ufak ufak bir şarkı paylaşabilirim. Onun dışında benim artık kendi şarkılarımı paylaşmam gerektiğini düşünüyorum,” diye ekledi. – BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

bursa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP