DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2154174-0.56289%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Serra Pirinç: ‘Hazal, sevginin iyileştirici gücünü gördü’
6 okunma

Serra Pirinç: ‘Hazal, sevginin iyileştirici gücünü gördü’

ABONE OL
Eylül 21, 2024 07:47
Serra Pirinç: ‘Hazal, sevginin iyileştirici gücünü gördü’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D’nin sevilen dizisi “Yalan”da “Hazal” karakterine hayat veren Serra Pirinç, rolü hakkında açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu, Hazal’ın başlangıçta oldukça kötü bir karakter olduğunu, ancak daha sonra olumlu yönde evrildiğini ifade etti. Pirinç, “Hazal, sevginin iyileştirici bir gücünün olduğunu gördü. Bu, bizim tek ortak noktamız diyebilirim,” dedi.

Hazal’ın kötülüğünün kendisini hafifçe çektiğini belirten Pirinç, “Sizinle ortak noktanız var mı?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Sevginin iyileştirici bir gücü olduğuna inanıyor. Bu, bizim tek ortak noktamız. Ayrıca inatçılığımız da benziyor.”

BABASINA KARŞI MEYDAN OKUMA

Oyunculuk mesleğine olan tutkusu nedeniyle en büyük mücadelesini babasına karşı yaşadığını anlatan Pirinç, “Oyuncu olmak istediğimi söylediğimde babam ‘yok’ dedi. Ben de ‘Desteklersen mutlu olurum, desteklemesen de sen bilirsin’ dedim. Bir süre küstük, sonra barıştık. Sonunda benim dediğim oldu ve babam da beni desteklemeye başladı,” dedi.

‘İNSANLAR ZOR’

“7 yıldır bu sektördeyim. 7 yıldır seni en zorlayan şey ne oldu?” sorusuna Pirinç, “Dışarıdan bakıldığında yaptığımız iş çok kolaymış gibi gözüküyor ama hiç öyle değil, çok zor, insanlar zor,” diyerek yanıtladı.

BEREN SAAT İDOLÜM

Oyunculuğuna hayran olduğu ve birlikte rol almak istediği isimleri anlatan Serra Pirinç, “Beren Saat ile kesinlikle oynamak istiyorum çünkü kendisi idolüm. Haluk Bilginer, Tülin Özen, Demet Evgar gibi birçok isim var, ama şu an aklıma gelenler bunlar,” dedi.

Yalan dizisinin yeni bölümü, 21 Eylül Cumartesi akşamı Kanal D’de yayınlanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Kültür Sanat Serra Pirinç Televizyon Magazin Kanal D Kültür Sinema Sanat Dizi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP