DOLAR 34,2662 0.07%
EURO 37,6432 0%
ALTIN 2.920,77-0,02
BITCOIN 21793453.10172%
İstanbul
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:57

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Serkan Özbalta:Tamamıyla oyun üstünlüğü Çorumspor'da olan bir maç vardı
9 okunma

Serkan Özbalta:Tamamıyla oyun üstünlüğü Çorumspor'da olan bir maç vardı

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Iğdır FK maçının ardından yaptığı açıklamada, gol atma noktasında eksiklik yaşadıklarını açıkladı.

ABONE OL
Ekim 5, 2024 07:33
Serkan Özbalta:Tamamıyla oyun üstünlüğü Çorumspor'da olan bir maç vardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorum FK, Trendyol 1. Lig’in 8. haftasında kendi evinde Iğdırspor ile golsüz bir beraberliğe imza attı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Serkan Özbalta, takımın son 3-4 haftadır yükselişte olduğunu belirtti. Bazı eksikliklerinin olduğunu ve bunları gidermek için çalıştıklarını vurgulayan Özbalta, milli ara öncesi bu maçı kazanmak istediklerini dile getirdi.

Özbalta, ilk yarıda Iğdırspor’un oyun üstünlüğüne sahip olduğunu ancak Çorum FK’nın savunmada iyi bir performans sergilediğini ifade etti. İlk yarıda kaçırılan net gol fırsatlarına değinen Özbalta, “Thomas, Eren ve Geraldo’nun pozisyonları değerlendiremediğini, daha doğru hamleler yapılabilirdi” dedi. Özbalta, ikinci yarıda oyunun tamamen Çorumspor’un kontrolünde geçtiğini ancak gol atma konusunda yaşanan sorunları aşmaları gerektiğini vurguladı. Takımın gol atma konusunda eksiklik yaşadığını, sadece forvetlerin değil, stoperlerin bile pozisyonlara girdiğini belirten Özbalta, iptal edilen Loick Landre golüne değinerek hakem kararlarına saygı duyduklarını ancak katılmadıklarını ifade etti.

“Oyuncu yuhalanmasın”

Taraftarlara çağrıda bulunan Özbalta, “Lütfen oyuncuları yuhalamasanız. Onlar da bizim gibi kazanmak istiyorlar, formayı terliyorlar, mücadele ediyorlar. Kendi evlatları gibi düşünsünler, gerçekten çok değerli çocuklar. Özellikle skor ne olursa olsun, onları manen üzmemek gerekiyor. Bizi destekledikleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Hakemlerin geneli çok iyi”

Özbalta, hakem kararlarını değerlendirirken, “Hakemlerin geneli çok iyi. Ben 7 yıldır teknik adamlık yapıyorum ve kötü niyetli hakem görmedim. Elbette bazen eleştiriyoruz, bazen kızabiliyoruz ama genel olarak iyi diyaloglarımız oluyor. İnşallah takımın özgüveni arttıkça ve iyi maçlar kazandıkça, hakem kararlarına da o kadar takılmayacağız. Çünkü 6-7 tane de pozisyonumuz vardı, atmalıydık ve kazanmalıydık” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP