DOLAR 34,1101 0.06%
EURO 37,9966 0.24%
ALTIN 2.817,600,06
BITCOIN 20621563.25258%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Şenol Güneş'in Beşiktaş planı  ortaya çıktı
13 okunma

Şenol Güneş'in Beşiktaş planı ortaya çıktı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in önemli karşılaşmalarından biri olan Beşiktaş maçı için stratejilerini belirlemeye başladı. Takımın son...

ABONE OL
Eylül 13, 2024 08:33
Şenol Güneş'in Beşiktaş planı  ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş’ı ağırlayacak ve teknik direktör Şenol Güneş, bu önemli mücadele için hazırlıklarını sürdürüyor. Nwakaeme ve Visca’nın sağlık durumlarını yakından takip eden Güneş, her iki oyuncunun da sahaya çıkma istekli olmasından memnuniyet duyuyor. Nwakaeme’nin durumu için sağlık ekibi titizlikle çalışıyor ve oyuncunun çeşitli testlerden geçirildiği öğrenildi. Forvet hattında Enis Destan’ın sakatlığı devam ederken, Güneş’in yerine Simon Banza veya Umut Bozok’u tercih edebileceği söyleniyor. Muhammed Cham ise ilk 11’de yer alması beklenen isimlerden biri.

Savunmada ise deneyimli teknik adam, Savic ve Denswil’i kadroya dahil etme olasılığını değerlendiriyor. Bu iki oyuncu takımla birlikte çalışmalara başlamış durumda. Şenol Güneş, oyuncuların sağlık durumları hakkında düzenli bilgi alıyor ve alternatif savunma planları üzerinde çalışıyor.

Trabzonspor’un Beşiktaş maçına hazırlanmasındaki en büyük zorluklarından biri, milli takımlarda görev alan oyuncuların geç katılması oldu. Bu oyuncular dün itibarıyla takımla birlikte çalışmalara başlasa da, kısıtlı zaman içinde yeni oyun planına uyum sağlamaları zorlu olacak. Ancak Şenol Güneş, bu olumsuzluklara rağmen taraftarlara farklı bir futbol izlettirmeyi hedefliyor. Beşiktaş karşısında uygulayacağı hücum taktikleri ise büyük bir merakla bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP