DOLAR 34,1157 0.28%
EURO 38,1222 0.16%
ALTIN 2.862,591,18
BITCOIN 21642972.33318%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Senarist Can Sinan Tekgündüz’e veda!
6 okunma

Senarist Can Sinan Tekgündüz’e veda!

Tatar Ramazan, O Hayat Benim ve İffet gibi dizilerin senaryosunu kaleme alan Can Sinan Tekgündüz, hayatını kaybetti. Senarist, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

ABONE OL
Eylül 20, 2024 07:12
Senarist Can Sinan Tekgündüz’e veda!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüz, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Sinema ve televizyon dünyası, Tekgündüz’ün kaybıyla derin bir üzüntü yaşadı.

Yönetmen Hamdi Alkan, sosyal medya hesabından Tekgündüz’ün vefatını duyuran bir mesaj yayınladı. Alkan, “Sevgili dostumuz, birlikte kahkaha attığımız, birlikte hüzün yaşadığımız, sinema ve televizyon dünyasının değerli isimlerinden Can Sinan Tekgündüz’ü, geçirdiği hastalık nedeniyle kaybettik. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Senarist Can Sinan Tekgündüze veda

Tekgündüz için Zincirlikuyu Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Eşi Mehtap Tekgündüz, taziyeleri kabul etti.

Senarist Can Sinan Tekgündüze veda

Tekgündüz’ün cenazesi, Yeni Ayazağa Mezarlığı’na defnedildi. Cenazeye katılanlar arasında yakın dostları Hamdi Alkan, Cem Özer, Didem İnselel ve Selen Görgüzel de yer aldı.

Senarist Can Sinan Tekgündüze veda

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.