DOLAR 34,1980 -0.09%
EURO 37,4984 0.01%
ALTIN 2.888,320,67
BITCOIN 2024230-3.64633%
İstanbul
23°

AÇIK

05:39

SABAHA KALAN SÜRE

Semih Çelik’in annesi ve babasının ifadesi! Semih Çelik’in annesi ne dedi? Çelik ailesi Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner hakkında ne söyledi?
  • 7/24 Haber izle
  • Genel
  • İstanbul Haberleri
  • Semih Çelik’in annesi ve babasının ifadesi! Semih Çelik’in annesi ne dedi? Çelik ailesi Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner hakkında ne söyledi?
16 okunma

Semih Çelik’in annesi ve babasının ifadesi! Semih Çelik’in annesi ne dedi? Çelik ailesi Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner hakkında ne söyledi?

ABONE OL
Ekim 8, 2024 08:35
Semih Çelik’in annesi ve babasının ifadesi! Semih Çelik’in annesi ne dedi? Çelik ailesi Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner hakkında ne söyledi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

19 yaşındaki Semih Çelik’in, İstanbul’da iki genç kızı öldürüp surlardan atlayarak intihar etmesiyle Türkiye’yi sarsan olayın ardından annesi ilk kez konuştu. Semih Çelik’in annesi, oğlunun eylemleriyle ilgili yürek burkan bir açıklama yaptı. Olay, İkbal Uzuner’in ölümünün ardından meydana geldi. İkbal Uzuner’in ölümü ve Semih Çelik’in annesinin ifadesinin detayları haberimizde…

SEMİH ÇELİK’İN ANNESİ: “KEŞKE BEN ÖLSEYDİM DE O KIZLAR ÖLMESEYDİ”

Sabah gazetesine konuşan Semih Çelik’in annesi, “Keşke ben ölseydim de o kızlar ölmeseydi” diyerek yaşadığı derin acıyı dile getirdi. Oğlunun pandemi döneminde yaşadığı ruhsal çöküntüyü anlatan anne, “Ben pandemi sürecinde oğlumu kaybettim. Ne olduysa pandemi sonrası odasına kapanınca oldu. Defalarca hastaneye götürdüm, doktor doktor gezdirdim hepsi kayıtlarda vardır. ‘İyi bu çocuk ergenlik psikolojisi’ dediler.” dedi.

“ANNESİNİ ARAYIP ‘KIZINIZI UZAK TUTUN’ DEDİM”

Oğlunun yaşadığı ruhsal sorunlar nedeniyle İkbal Uzuner’in ailesine ulaşarak kızlarını Semih’ten uzak tutmalarını rica ettiğini belirten anne, “Oğlumdaki durumu görünce ben İkbal’in ailesine ulaşıp ‘Kızınızı uzak tutun. Oğlum iyi değil kızınızı alın, kaybedin’ dedim. Okuldan naklini aldılar ama bağlantıları yine kopmadı. İkbal de geçen yıl hap içip intihar girişiminde bulunmuştu. Ondan sonra bir süre uzaklaştılar ama yine de bağlantıları kopmadı.” şeklinde konuştu.

“SÜREKLİ SURLARDA BULUŞUYORLARDI”

Semih Çelik’in annesi, oğlunun ve İkbal Uzuner’in sürekli olarak surlarda buluştuklarını ve oğlunun yaşadığı ruhsal sorunlar için mücadele ettiğini ancak başarılı olamadığını dile getirdi. “Ben evladım için çok mücadele ettim. Hastanelere götürdüm. İntihar etmeye kalktığında doktora götürdüm. Bir şeyi yok dediler. Eve ambulans çağırdım bunun ambulanslık durumu yok dediler. Ben çırpındım yandım bağırdım ama oğlumu iyileştiremedim. Semih’le İkbal’in buluşma mekanı zaten surlardı. Onlar sürekli orada buluşuyorlardı.” diyen anne, oğlunun ruhsal sorunlarını ve intihar eğilimlerini çözemediği için derin bir acı çektiğini söyledi.

“AYŞENUR ÇEKİNİYOR EKRANA GİRMEK İSTEMİYOR”

Semih Çelik’in annesi, olay günü oğlunun kendisini görüntülü olarak aradığını ve yanında Ayşenur’un olduğunu, Ayşenur’un ekrana girmek istemediğini söylediğini anlattı. “Olay günü Semih beni görüntülü olarak aradı. ‘Oğlum ne yapıyorsun nasılsın?’ dedim. Anne iyiyim Ayşenur yanımda şimdi lavaboda, çekiniyor ekrana girmek istemiyor dedi. Biraz sağdan soldan sohbet ettik kapattı. Hiçbir anormallik sezmedim. Oğluma ne olduysa pandemi sonrası uyuşturucu kullanımında oldu” şeklinde konuştu.

Haberler.com / Sena Demiröz – Gündem

Semih Çelik İstanbul Cinayet Fatih Suç Sur

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.