DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21317451.35937%
İstanbul
28°

AÇIK

16:11

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Semih Çelik Ayşenur Halil’i neden öldürdü?
11 okunma

Semih Çelik Ayşenur Halil’i neden öldürdü?

ABONE OL
Ekim 5, 2024 07:36
Semih Çelik Ayşenur Halil’i neden öldürdü?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

19 yaşındaki Semih Çelik, İstanbul’da iki kadını öldürdükten sonra intihar etti. İlk cinayet Eyüpsultan’da 19 yaşındaki Ayşenur Halil’in hayatına son vererek gerçekleşti. Daha sonra Fatih’te İ.U. isimli bir kadını öldürdü ve Edirnekapı surlarından atlayarak intihar etti. Semih Çelik, İ.U.’nun cesedini 6 parçaya ayırmış ve surlara taşımıştı. Cesedi parçalama ve olay yerindeki karakalem çizimler, cinayetin önceden planlanmış olabileceği ihtimalini akıllara getiriyor.

SEMİH ÇELİK AYŞENUR HALİL’İ NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Olay yerindeki kanıtlar, Semih Çelik’in intihar etmeden önce Ayşenur Halil ve İ.U.’yu öldürdüğünü ortaya koyuyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. Semih Çelik’in cinayetlerin sebepleri ve Ayşenur Halil ile ilişkisi hala araştırılıyor.

Semih Çelik Ayşenur Halil'i neden öldürdü?

Olayın dehşete düşüren anları cep telefonu kameralarına yansıdı. Semih Çelik’in evinde yapılan aramada bir defterde karakalem çizimleri bulundu. Çizimlerde kafası ile bedeni birbirinden ayrılmış figürler yer alıyordu. Bu çizimlerin İ.U.’nun öldürülme şekline benzediği belirtiliyor.

Semih Çelik Ayşenur Halil'i neden öldürdü?

AYŞENUR HALİL KİMDİR?

Ayşenur Halil 19 yaşında bir genç kızdı. İstanbul Eyüpsultan’da Semih Çelik tarafından öldürüldü. Semih Çelik’in Ayşenur Halil’i neden öldürdüğü henüz bilinmiyor.

Haberler.com / Onur BAYRAM – Gündem

Soğuk Haber Semih Çelik Eyüpsultan Edirnekapı İstanbul Cinayet 3-sayfa Güncel Hukuk Fatih

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.