DOLAR 34,2589 0.33%
EURO 37,7978 0.05%
ALTIN 2.927,990,43
BITCOIN 21081772.36442%
İstanbul
21°

AÇIK

12:58

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Selçuk İnan'dan Beşiktaş iddiası: Maçı biz kazanırız!
6 okunma

Selçuk İnan'dan Beşiktaş iddiası: Maçı biz kazanırız!

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan, Trendyol Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Beşiktaş maçını kazanacaklarına inandığını söyledi.

ABONE OL
Ekim 4, 2024 07:33
Selçuk İnan'dan Beşiktaş iddiası: Maçı biz kazanırız!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, teknik heyet ve futbolcular, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş’la evinde yapacakları önemli maç öncesinde Şahinbey Belediyesi’nin binicilik tesislerini ziyaret etti ve ata binme deneyimi yaşadı. Moral amaçlı düzenlenen bu etkinlikte konuşan Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti ve pazar günü Beşiktaş karşısında galip geleceklerine olan inancını dile getirdi.

“Pazar günü Beşiktaş’la oynayacağımız maçı biz kazanırız”

Etkinlik sonrasında açıklamalarda bulunan Selçuk İnan, “Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun amacı şehri ve Gaziantep FK’yı bir araya getirmek, taraftarları maça davet etmek ve takımımıza destek vermelerini sağlamak. Bugün ata bindik. Bu bizim için güzel bir deneyimdi. Oyuncularımız için de etkileyici bir sosyal aktivite oldu. Takımımızda birçok yeni oyuncu var. Gaziantep FK hak ettiği yerde olmalı. Bu etkinlik, maç öncesinde takımımız için çok faydalı oldu. Morallerimiz yüksek. Pazar günü Beşiktaş’la oynayacağımız maçı biz kazanırız” dedi.

Selçuk İnandan Beşiktaş iddiası: Maçı biz kazanırız

“Pazar günü puan veya puanlar alarak yolumuza devam etmek istiyoruz”

Gaziantep FK Kaptanı Furkan Soyalp da, “Öncelikle Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyoruz. Tahmazoğlu’nun bize olan desteği hem saha içinde hem de saha dışında çok güçlü hissettiriyor. Bugün yapılan etkinlik takımı çok motive etti. Umarım pazar günü puan veya puanlar alarak yolumuza devam ederiz” dedi.

Selçuk İnandan Beşiktaş iddiası: Maçı biz kazanırız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP