DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN 2241809-0.18019%
İstanbul
23°

AÇIK

16:19

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ın Mezarı Önünde Duygulandıran Mektup
12 okunma

Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ın Mezarı Önünde Duygulandıran Mektup

ABONE OL
Eylül 28, 2024 07:36
Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ın Mezarı Önünde Duygulandıran Mektup
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Ümraniye’de görev yaptığı sırada şehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz’ın Sivas’taki mezarına bırakılan mektup, yürekleri burktu. Mektup, muhtemelen Şeyda Yılmaz’ın yeğeni tarafından yazılmış ve içinde derin bir acı ve özlem hissediliyordu.

“Sen benim teyzemsin. İyi ki de öylesin. Sendeki kader böyleymiş. Senin için 2 saat ağladım. Ama şimdi gayet iyiyim. Sen de orada rahat mısın? Ben çok rahatım. Çünkü sen inşallah cennete gittin. Çok güzel bir şey. Biz inşallah sorgulu gideceğiz ama sen sorgusuz gittin inşallah. Sen benim en güzel, en tatlı, en sevecen ve en sevilen teyzemsin. Ama teyze sen çok cesurmuşsun. O kadar cesurmuşsun ki kaçmamışsın,” sözleriyle mektubun yazarı, teyzesine olan sevgisini ve hayranlığını dile getiriyordu.

“Şehitlikte tek kadın sensin,” notuyla mektubun yazarı, Şeyda Yılmaz’ın şehitlik mezarlığındaki tek kadın şehit olduğuna dikkat çekiyordu. “Sen benim aslan teyzemsin. Sen ilk kadın şehitsin o mezarlıkta. Bak gördün mü bu gece teyzem için uyumayacağım dedim ve şu ana kadar uyumadım. Bundan sonrasını Allah bilir. Eğer annem kızarsa uyurum ama eğer bir şey demezse belki uyumam. O belkiyi neden içine aldım biliyor musun? Çünkü belli değil. Çünkü çok uykum var. 5 dakika sonra uyuyabilirim,” sözleriyle mektubun yazarı, teyzesinin şehitliğiyle ilgili duygu dolu düşüncelerini aktarıyordu.

Ümraniye İstanbul Güvenlik Yerel Polis Polis sivas

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.