DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN 2245017-0.30716%
İstanbul
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Şef Recep İncecik’e Ahilik Beratı Verildi
5 okunma

Şef Recep İncecik’e Ahilik Beratı Verildi

ABONE OL
Eylül 26, 2024 09:50
Şef Recep İncecik’e Ahilik Beratı Verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şef Recep İncecik, yalnızca mutfak sanatlarında gösterdiği başarılarla değil, aynı zamanda İttifak Gazetesi İmtiyaz Sahibi olarak turizm ve girişimcilik alanlarındaki katkılarıyla da ön plana çıkıyor. İncecik, Ahilik ilkelerini günümüzün değişen koşullarına uyarlayarak, toplum yararına çalışmalarını sunma gayretiyle biliniyor. Bu yaklaşımı, “İnsanların en iyisi, insanlara faydalı olandır” hadis-i şerifine uygun olarak nitelendirilebilir.

Ahilik Beratı törenine, Ahi Kültürünü Araştırma ve Eğitim Vakfı Başkanı Eyyüp Arıcan, Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Ahilik Vakfı Başkan Yardımcıları Süleyman Demir ve Duran Demirbaş gibi önemli isimler katıldı. Ayrıca, Ahi Baba Ali Mazak, İHA Genel Koordinatörü İrfan Altıkardeş, iş insanı Murat Esen, Telif Hakları Derneği Genel Başkanı Cafer Vayni, Prof. Dr. Ahmet Kala, Dr. Erol Ülgen, Yönetmen Ahmet Melih Oflaz, Prof. Dr. Süleyman Doğan, Prof. Dr. Cemal Zehir, gazeteci Ahmet Dur, Haberler.com CEO’su Sümeyra Teymur, gazeteci Mehmet Köşker, BİK yöneticisi Arzu Cihangir, iletişim gurusu Bilal Turhal, yapımcı-editör Fatih Sadırlı, sahaf Bahtiyar İstekli, hikayeci Bekir Tuncer Salihoğlu, şair Ali Ayçıl, şef Mehmet Kudat, İttifak yazarı yönetmen Mehmet Ali Nalbant, İstanbul Seyyahı Fahri Sarrafoğlu ve İttifak yazarı İbrahim Ethem Gören gibi birçok isim de törende hazır bulundu.

Ahilik kültürünün yaşatılması ve yaygınlaştırılması adına düzenlenen bu etkinlik, önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Şef Recep İncecik’in bu ödüle layık görülmesi, toplum için yaptığı çalışmaları bir kez daha gözler önüne serdi.

Şef Recep İncecik'e Ahilik Beratı Verildi

Şef Recep İncecik'e Ahilik Beratı Verildi

Haberler.com / Beyza Nur Ergin – Yaşam

Ahilik Haftası Recep İncecik Kültür Sanat Gastronomi İstanbul Osmanlı Yaşam Tören

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP