DOLAR 34,1146 0.28%
EURO 38,1233 0.16%
ALTIN 2.864,201,24
BITCOIN 21595222.34781%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: Biraz zamana ihtiyacımız var
8 okunma

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: Biraz zamana ihtiyacımız var

ABONE OL
Ağustos 12, 2024 08:57
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: Biraz zamana ihtiyacımız var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, MKE Ankaragücü’ne karşı deplasmanda alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından, takımın yeni bir yapıya kavuşması için zamana ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Trendyol 1. Lig’in ilk haftasında oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sözeri, sınırlı bütçelerine rağmen iyi bir takım oluşturma çabaları olduğunu ve bunun meyvelerini zamanla göreceklerini ifade etti. Geç başlayan sezon hazırlıklarının oyuncuları etkilediğini kabul eden Sözeri, buna rağmen takımın özverili ve iyi bir şekilde çalıştığını vurguladı.

Sözeri, ilk yarıda oyuncularının iyi bir irade gösterdiğini ancak ikinci yarıda Bajic’in attığı golün planlarını bozduğunu dile getirdi. Maçta kaliteli bir rakibe karşı iyi bir mücadele sergilediklerini belirten Sözeri, “Biraz zamana ihtiyacımız var” dedi.

MKE Ankaragücü’nün güçlü bir takım olduğunu ve geçen sezon yaşadıkları düşüşten sonra tekrar Süper Lig’e çıkma hedefiyle mücadele ettiklerini belirten Sözeri, “Biz de iyi bir mücadele sergiledik ancak 2-0 mağlup olduk. Önümüzdeki Ümraniyespor maçına odaklanıp, hazır hale gelmeye çalışacağız ve puanları hanemize yazdırmaya çalışacağız. Bu sene 1. Lig, Süper Lig ayarında diyebilirim. Transfer yasağı olan takım yok” şeklinde konuştu.

MKE Ankaragücü Şanlıurfaspor ankara Spor Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP