DOLAR 34,1455 0.02%
EURO 38,0783 0.42%
ALTIN 2.886,670,05
BITCOIN 2168974-0.18029%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:24

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Şanlıurfa’da TÜGVA Yaz Okulu Kapanış Programı Düzenlendi
10 okunma

Şanlıurfa’da TÜGVA Yaz Okulu Kapanış Programı Düzenlendi

ABONE OL
Ağustos 13, 2024 07:39
Şanlıurfa’da TÜGVA Yaz Okulu Kapanış Programı Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa’da, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen yaz okulu kapanış programı, coşkulu bir etkinliğe sahne oldu.

11 Nisan Stadı’nda gerçekleştirilen programda öğrenciler, Filistin temalı bir gösteri ile izleyenleri büyüledi. Semazen ve karate gösterileriyle renklenen etkinlikte, öğrenciler şiirler okuyarak yeteneklerini sergiledi.

Etkinlikte konuşan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. TÜGVA’nın gençlere yatırım yapmasının önemini vurgulayan Şıldak, şöyle konuştu:

“TÜGVA, çalışmalarını bizzat takip ettiğim ve desteklediğim bir kuruluş. Gençliğe yatırım yaparak ülkemizin geleceğini şekillendiren, yarınlara hazırlayan bir güç. Yaz okulu programı ile çocuklarımız, eğitim dolu bir dönem geçirdi. Bugün burada sergiledikleri gösteriler, gençlerimizin yeteneklerini gözler önüne seriyor. Onları yürekten kutluyorum.”

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, 36 bin öğrenciye ev sahipliği yapan programın düzenlenmesinde emeği geçen tüm başkanlara, üyelere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Mazlum ve cesur Filistin halkına selamlarını gönderen Beşinci, şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımızın Ayasofya’nın açılışıyla gençlere vermiş olduğu hedef çok önemli. Ayasofya’nın dirilişi, Mescidi Aksa’nın özgürlüğe kavuşmasının habercisidir. Biz de bu hedef doğrultusunda çalışacağız, ayakları yere basan, entelektüel gençler yetiştireceğiz. Onların kalplerine dokunarak, geleceği birlikte inşa edeceğiz.”

Programa, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak, TÜGVA İl Temsilcisi Abdurrazak Aslanlı, sivil toplum kuruluş temsilcileri, ilçe belediye başkanları ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Şıldak Filistin Kültür Eğitim Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP