DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 2295674-0.59164%
İstanbul
15°

AZ BULUTLU

12:53

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Sanık öğretmen ile acılı babanın diyaloğu mahkemeye damga vurdu
8 okunma

Sanık öğretmen ile acılı babanın diyaloğu mahkemeye damga vurdu

ABONE OL
Ekim 25, 2024 07:47
Sanık öğretmen ile acılı babanın diyaloğu mahkemeye damga vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ordu’da bir ilkokul öğrencisi Miray Arslan’ın hayatını kaybetmesine yol açan trafik kazasıyla ilgili davanın üçüncü duruşması gerçekleşti. Miray’ın ölümüne neden olan okulun beden eğitimi öğretmeni Banu Kaya, hakim karşısına çıktı ve suçlamaları reddetti. Kaya, iki çocuğunun sınavlara hazırlandığını ve kendisine ihtiyaç duyduklarını belirterek “Çocuklarım beni bekliyor” dedi.

SANIK ÖĞRETMEN YİNE MAHKEMEYE ÇIKTI

Olay, Altınordu ilçesindeki Gazi İlk ve Ortaokulu’nda 2 Eylül 2024’te meydana geldi. Okulun beden eğitimi öğretmeni Banu Kaya, okul bahçesindeki demir kapının önünde kullandığı cip ile 7 yaşındaki Miray’a çarpmıştı. Kazada ağır yaralanan Miray, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Kaya’nın yargılaması, 24 Eylül 2024’te başlamıştı ve duruşmalar devam ediyordu.

“ÇOCUKLARIM BENİ BEKLİYOR”

Duruşmada söz alan Kaya, önceki beyanlarını yineleyerek suçlamaları reddetti. Kaya, iki çocuğunun sınavlara hazırlandığını ve kendisine ihtiyaç duyduklarını söyleyerek “Çok üzgünüm. İki evladım var, sınavlara hazırlanıyorlar. Çocuklarım ve öğrencilerimin bana ihtiyacı var. Hepsi beni beklemektedir. Benim idari ve resmi hiçbir trafik cezam yoktur” dedi.

BABANIN AÇIKLAMALARI YÜREKLERİ SIZLATTI

Baba Yakup Arslan ise Kaya’nın samimiyetinden şüphe ettiğini belirterek “Samimiyetten bahsediyor. Benim çocuğum nerede? Evde çocuklarının beklediğini söylüyor. Sonuçta ben babayım. Çocuğum nerede?” diyerek duygularını ifade etti.

KAYA’NIN TUTUKLULUĞU DEVAM EDİYOR

Mahkeme heyeti, Kaya’nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Kaya, “Öğrencilerimle diyaloglarım bilinir. Olay nedeniyle çok üzgünüm” diyerek özür diledi ancak suçlamaları kabul etmedi.

UYUM HAFTASINDA GERÇEKLEŞEN KAZANIN ÜZERİNDEN ZAMAN GEÇMİYOR

Olayın geçmişine baktığımızda, Miray Arslan’ın 2 Eylül 2024’te uyum haftası kapsamında ilk kez okula başladığı gün kazanın meydana geldiği görülüyor. Kaya, ilk duruşmada aracındaki sensörlerin çalışmadığını iddia etmişti. Ancak ikinci duruşmada savcılık tarafından sunulan mütalaada Kaya, kazada asli kusurlu bulunmuştu.

Sanık öğretmen ile acılı babanın diyaloğu mahkemeye damga vurduKaynak: İhlas Haber Ajansı / SELİM KUŞCU – 3.Sayfa

Yerel Haberler Yakup Arslan Banu Kaya Güvenlik Mahkeme 3-sayfa Eğitim Hakim Hukuk Baba Ordu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.