DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21592590.45032%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Samsunsporlu Muja kendisine inanıyor
14 okunma

Samsunsporlu Muja kendisine inanıyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un sağ kanat oyuncusu Arbnor Muja, bu sezon takımına daha fazla katkı vereceğine inandığını söyledi.

ABONE OL
Eylül 11, 2024 09:33
Samsunsporlu Muja kendisine inanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçen sezonun devre arasında Samsunspor’a katılan Arnavut forvet Arbnor Muja, bu sezonki performansıyla dikkat çekiyor. 3-0 kazanılan Atakaş Hatayspor maçında attığı gol ve yaptığı asistle takımına önemli bir katkı sağladı.

Muja, AA muhabirine verdiği demeçte, geçen sezon alışma süreci yaşadığını ve kendini tam olarak gösteremediğini belirtti. “Bu yıl takımımı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bunun için sahada her şeyimi veriyorum. Takım arkadaşlarımla aramızdaki uyum çok iyi. Tanıdığım oyuncularla birlikte oynamak performansımı olumlu etkiliyor. Umarım bu seviyede devam ederim.” dedi.

Samsunspor’un geçen sezona göre farklı bir oyun anlayışıyla oynadığını ifade eden Muja, “Bu sezon çok daha iyi performans sergiliyoruz. Her maç kazanmak için mücadele ediyoruz. Sadece Beşiktaş maçında şanssızdık. O maçta da birçok gol pozisyonu yakaladık. Şansımız yaver gitmedi. Sonraki iki maçta çok iyi oynadık ve 6 puan kazandık. Bu, takım olarak gösterdiğimiz özverinin bir kanıtı.” şeklinde konuştu.

“En büyük hedefimiz ligde kalmayı rahat bir şekilde sağlamak”

Muja, her geçen maç daha iyi performans gösterdiklerini vurgulayarak, “Geçen sezon kötü başladık. Ligde kalmak için mücadele etmek zorunda kaldık. Ben sezon ortasında takıma katıldım ve zorlu bir dönemden geçiyorduk. Bu sezon ise hedeflerimiz daha büyük. En büyük hedefimiz ligde kalmayı garantilemek. Şu an için Avrupa kupalarına katılmak için hedef koymak erken olur ancak iyi sonuçlar alırsak bunu çok isteriz.” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in rekabetçi bir lig olduğunu belirten Muja, “Birçok maçta stadyumlar doluyor. Çok kaliteli yabancı oyuncular geliyor. Bu da ligin seviyesini yükseltiyor. İnanıyorum ki birkaç yıl içinde Avrupa’nın en zor liglerinden biri olacak. Bu da benim hoşuma gidiyor. Zorluklara bayılırım. Ben de elimden gelenin en iyisini yaparak takım arkadaşlarıma ve takıma destek olmak istiyorum.” dedi.

“Her futbolcunun hayali ülkesinin milli takım formasını giymek”

Muja, şu an tamamen Samsunspor’a odaklandığını belirterek, “Her futbolcunun hayali ülkesinin milli formasını giymektir. Ben de bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Bu, performansıma bağlı. Sezona çok iyi başladım. Bu şekilde devam edersem ilk 11’de yerimi koruyacağımı ve milli takıma geri döneceğime inanıyorum. Bu beni çok mutlu eder.” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP