DOLAR 34,2619 0.09%
EURO 37,6431 0.36%
ALTIN 2.873,230,13
BITCOIN 2072144-2.71791%
İstanbul
23°

KAPALI

05:24

SABAHA KALAN SÜRE

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Fenerbahçe maçı gerçek bir test!
10 okunma

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Fenerbahçe maçı gerçek bir test!

Milli araya ikinci sırada giren ve Süper Lig’in flaş takımı olan Samsunspor, Fenerbahçe’yi bekliyor. Başkan Yüksel Yıldırım “Fenerbahçe maçına tam motive...

ABONE OL
Ekim 9, 2024 07:33
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Fenerbahçe maçı gerçek bir test!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dört maçını kazanan ve sekiz haftalık periyotta 18 puan toplayan Samsunspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi geride bırakarak dikkat çekici bir yükseliş gösterdi. Milli ara sonrası ise evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Samsunspor’da heyecan dorukta. Yeni 19 Mayıs Stadı’nda tribünlerin tamamen dolu olması beklenirken, Başkan Yüksel Yıldırım da takımına büyük güven duyuyor.

“Fenerbahçe maçına tam bir motivasyonla çıkacağız. Kazanabilir, kaybedebiliriz ama en önemlisi futbol oynayacağız. İnanın, topun oyunda en uzun süre kaldığı, keyifli bir 90 dakika olacak. Hem bizim hem de Fenerbahçe’nin oynamak istediği bir karşılaşma olacak. Hafta sonunun en heyecanlı maçı bu olacak. Fenerbahçe’nin bizi yenmesi gerekiyor, biz de konumumuzu korumak için kazanmak zorundayız,” diye konuştu Başkan Yıldırım.

Başkan Yıldırım, Teknik Direktör Thomas Reis’in başarılı performansına da değinerek, “Hocamızı zaten oyun sistemini bildiği için getirmiştik. Beşiktaş maçını evimizde kaybetmiştik ama biraz erken oynamıştık. Fenerbahçe karşılaşması gerçek bir test olacak. Takım çok motive, örneğin Ntcham, Kamerun Milli Takımı’na gitmek istemedi,” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP