DOLAR 34,1213 0.28%
EURO 38,1628 0.23%
ALTIN 2.879,121,78
BITCOIN 2142837-0.95095%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

20:32

YATSIYA KALAN SÜRE

Samsun’da İlköğretim Haftası Kutlandı
9 okunma

Samsun’da İlköğretim Haftası Kutlandı

ABONE OL
Eylül 13, 2024 07:47
Samsun’da İlköğretim Haftası Kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çarşamba İlçesi’nde, İlköğretim Haftası coşkulu bir törenle kutlandı. Törene Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bedir ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlenen törende Kaymakam Sağlam, konuşmasında Türkiye’nin 100 yıl önce savaştan çıkmış, hiçbir fabrikası olmayan bir ülke olarak başladığını hatırlattı. Sağlam, bugün ulaştığımız noktada yollarımızdan, hava yollarımızdan, İHA’larımıza, SİHA’larımıza, denizde uçak gemilerimize kadar büyük bir ilerleme kaydedildiğini vurguladı.

Sağlam, “Bizi bu noktaya getiren temel unsur eğitim ve öğretimdir. Eğitim öğretim, insanımızı ne kadar iyi eğitirse Türkiye Cumhuriyeti’ni bugün olduğumuzdan daha ileriye taşıyacağız” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bedir de, Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşmada eğitimin önemini vurguladı. Bedir, “Eğitim, Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacak ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile güncellenecektir. Çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojiyle buluştururken aynı zamanda milli ve manevi değerlerimizle donatmalıyız.” diye konuştu.

Tören, şiir okuma, halk oyunları gösterisi ve dördüncü sınıf öğrencilerinin birinci sınıf öğrencilerine Türk bayrağı ve okul flamasını teslim etmesiyle sona erdi.

Törene Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek ve İlçe Müftüsü Cemal Uzun da katılım sağladı.

Mehmet Kamil Murat Bedir Çarşamba Türkiye Eğitim Güncel samsun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP