DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21551570.38814%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Sakaryaspor'da Suat Kaya yönetime seslendi!
16 okunma

Sakaryaspor'da Suat Kaya yönetime seslendi!

Sakaryaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, 0-0 biten Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından, “60 gündür bir sıkıntımız var inşallah bu hafta sonuna kadar...

ABONE OL
Ağustos 29, 2024 07:35
Sakaryaspor'da Suat Kaya yönetime seslendi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig’in 3. hafta erteleme maçında Amed Sportif Faaliyetler’i evinde ağırladı. Heyecan dolu bir mücadeleye sahne olan karşılaşma, 0-0’lık eşitlikle sona erdi. Her iki takım da sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sakaryaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, takımın performansından memnun olduğunu ifade etti. Kaya, “Amed’i iyi analiz ettik ve oyuncularım da talimatlarımı eksiksiz yerine getirdiler. 39. dakikaya kadar sadece bir şut pozisyonu verdik. Maçın genel kontrolü bizdeydi. Özellikle ilk yarıda başarılı bir oyun sergiledik. Üç net gol pozisyonumuz vardı ancak topu ağlara göndermekte zorlandık. İkinci yarıda da üstünlüğümüzü koruduk. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Ancak kadroya takviye yapılması gerektiğini düşünüyorum. İki oyuncu istedim, isimlerini de yönetime ilettim. Bir santrafor ve bir de 6 numara pozisyonu için oyuncuya ihtiyaç duyuyoruz. Bu transferler gerçekleşirse gücümüze güç katacağız. Çorum maçına da galibiyet hedefiyle gideceğiz. Rakibi önemsemiyoruz. İlk galibiyetimizi almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi.

Kaya, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Del Valle’nin oynamak istediğini belirten Kaya, “Şu ana kadar takımdan ayrılmak isteyen bir oyuncu duymadım. Del Valle’nin durumu ise idari bir konu. Oyuncu ile yönetim arasındaki detayları paylaşmam doğru olmaz. Oyuncu bana üç hafta sonra oynamak istediğini ve maçlarda yer almak istediğini söyledi. Ben de kendisine forma vermeyi kabul ettim.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP