DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21560480.43814%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

19:11

AKŞAMA KALAN SÜRE

Sakaryaspor'da sürpriz istifa!
19 okunma

Sakaryaspor'da sürpriz istifa!

Sakaryaspor Kulüp Başkanı yapan Gökhan İn, yaklaşık 2 aydır sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

ABONE OL
Ağustos 30, 2024 10:34
Sakaryaspor'da sürpriz istifa!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakaryaspor’da son Amedspor maçı sonrası, takımın önemli oyuncularından Yonathan Del Valle ve Cebrail Karayel vedalaşırken, kulüp içerisinde yaşanan sarsıntılar devam ediyor. Başkanvekili Semih İlkis’in istifasının ardından, 22 Haziran’da yapılan Olağanüstü Kongre’de 45 oy farkla seçilen Başkan Gökhan İn de bugün görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Başkan İn’in Sakaryaspor’un kayyuma kalmasını engellemek ve vicdani sorumluluğunu yerine getirmek için başkanlığa aday olduğunu belirterek, 22 Haziran’da yapılan olağan kongrede seçildiğini vurguladı. Başkan İn, kısa sürede acil transferler yaparak, geçmiş dönemlerden kalan futbolcu borçları nedeniyle uygulanan transfer yasağını kaldırdığını, sezona hazırlık kampını gerçekleştirdiğini ve 3 maçı yenilmeden tamamlayan bir futbol takımı oluşturduğunu belirtti.

Açıklamada, yaşanan olaylar ve bu olayların yol açtığı gelişmelerin kendisini ve yönetim kurulu üyelerini derinden etkilediği vurgulandı. Başkan İn, Sakaryaspor’un sahipsiz kalmaması için yaptıkları girişimlerin sonuç vermemesi ve yaşanan gelişmelerin kulübe fayda sağlamayacağı inancında olduğunu ifade etti. Bu nedenle, Sakaryaspor’un marka değerine zarar gelmesini önlemek ve Olağanüstü Genel Kurul’a gitmesini sağlamak amacıyla, büyük bir heyecanla başladığı ve aşkla yürüttüğü başkanlık görevinden istifa ettiğini belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP