DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149327-0.02581%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Sakaryaspor Teknik Direktörü Suat Kaya Performanstan Memnun
7 okunma

Sakaryaspor Teknik Direktörü Suat Kaya Performanstan Memnun

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 08:57
Sakaryaspor Teknik Direktörü Suat Kaya Performanstan Memnun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol 1. Lig’in yeni sezonunun açılış maçında, Ankara Keçiörengücü ile Sakaryaspor karşı karşıya geldi. Mücadele, 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Sakaryaspor’un teknik direktörü Suat Kaya, maçın ilk 70 dakikasında sergiledikleri performanstan oldukça memnun olduğunu ifade etti.

Kaya, Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda devam eden bakım çalışmaları nedeniyle maçın Pendik Stadı’nda oynandığını hatırlattı ve basın toplantısında açıklamalarda bulundu. “İlk yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıttık, ancak golü bulamadık. Önemli olan, takıma ne kadar çabuk adapte olduğumuz. İlk 45 dakika beni çok mutlu etti. İstatistiklerde üstündük, sadece golü atamadık. Kanatlardan getirdiğimiz ataklar ve şutlarımızla golü bulmuş olsaydık, maçı farklı kazanabilirdik.” dedi.

Suat Kaya, ikinci yarıda yapılan bir hatanın gol yemeleriyle sonuçlandığını kabul etti, ancak hemen ardından tepki verdiklerini ve son atağı da kendilerinin yaptığını belirtti. “70 dakikadan çok mutluyum.” diye ekledi.

Kaya, Yonathan Del Valle’nin takımdan ayrılmak istediğini ve 3 yeni oyuncuyu daha kadrolarına katacaklarını söyledi.

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan ise sezona bir puanla başladıkları için memnuniyet duyduklarını dile getirdi. “Sevineyim mi, üzüleyim mi bilemiyorum. Bir puanla başlamak kötü değil, ancak ikinci yarıda oyun ve pozisyon olarak galibiyete yakın taraf bizdik. İkinci golü atamadık. Bir puana da razı olmak ve sevinmek gerekiyor.” diye konuştu.

Sakaryaspor Suat Kaya Trendyol Ankara Spor Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP