DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2144168-1.47814%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Sahnede ‘zafer’ coşkusu
11 okunma

Sahnede ‘zafer’ coşkusu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlandırdığı Büyük Taarruz’un 102’nci yılı, tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarının yâd edildiği gece, Merve Özbey, Bengü, Emre Altuğ, Simge Sağın ve Zeynep Bastık’ın da aralarında olduğu sanatçıların konserleriyle taçlandı.

ABONE OL
Eylül 1, 2024 08:42
Sahnede ‘zafer’ coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bengü

Bu yılın Zafer Bayramı kutlamalarında, Bengü, Bolu’da sahne alarak hayranlarını coşturdu. Kırmızı tulumuyla bayram ruhunu yansıtan sanatçı, 40.000 kişilik kalabalığa unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin sonunda, tüm kalabalık bir ağızdan “Memleketim” şarkısını seslendirerek coşkuyu zirveye taşıdı.

Emre Altuğ

Tekirdağ-Ergene’de sevenleriyle buluşan Emre Altuğ, repertuvarından sevilen şarkıları seslendirdi. Zafer Bayramı’na özel olarak hazırlanan ay-yıldız işlemeli ve Mustafa Kemal Atatürk imzalı gömleğiyle geceye damga vuran Altuğ, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Zeynep Bastık

Beylikdüzü’nde düzenlenen Zafer Bayramı konserinde, Zeynep Bastık, enerjik performansıyla coşkuyu doruğa çıkardı. Minik hayranları ile birlikte dans eden Bastık, “Cumhuriyetimizi ve onun değerlerini sizlerle sahnede kutlamaktan gurur duyuyorum” diyerek duygularını dile getirdi. Konser sonunda, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Zeynep Bastık’a çiçek takdim etti.

Merve Özbey

Gaziosmanpaşa’da sahne alan Merve Özbey, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel hazırladığı repertuvarıyla unutulmaz bir gece yaşattı. Tolga Çam imzalı kırmızı elbisesiyle göz alıcı bir şekilde sahneye çıkan Özbey, sevenlerinden tam not aldı.

Simge Sağın

Antalya’da düzenlenen Zafer Bayramı konserinde, Simge Sağın, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce hayranıyla birlikte 10. Yıl Marşı’nı seslendirerek coşkuyu doruğa çıkardı. Ellerinde Türk bayraklarıyla meydanı dolduran izleyiciler, Simge Sağın’ın enerjik performansına eşlik etti.

Mabel Matiz

Mabel Matiz, Zafer Bayramı’nda Beşiktaş Meydanı’nda binlerce İstanbullu’ya unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı. “İyi ki Doğdun” tezahüratlarıyla karşılanan sanatçı, doğum gününü de hayranlarıyla birlikte sahnede kutladı. Konser boyunca coşkulu bir atmosfer hüküm sürdü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP