DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 2299284-0.00589%
İstanbul
18°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Sahnede gözyaşlarını tutamadı! Konser gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladı
10 okunma

Sahnede gözyaşlarını tutamadı! Konser gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladı

Ünlü sanatçı Melek Mosso, Harbiye'de sahneye çıktı. Sahnede gözyaşlarını tutamayan şarkıcıdan alkışlanacak hareket geldi.

ABONE OL
Ekim 26, 2024 06:57
Sahnede gözyaşlarını tutamadı! Konser gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Melek Mosso, konser gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladı. Şarkıcı, şehit ailelerine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne başsağlığı dileyerek teröre lanet okudu. Konserin gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışlama kararı aldıklarını belirten Mosso, “Bu kadar insanı dışarıda bırakmak istemedim, ancak bizim için de zor bir süreçti” dedi. Konserin gerçekleşme kararını, müzik sadece eğlence için değil, üzüntü, keder ve acıların da ifade edilmesi için bir araç olduğunu vurgulayarak açıkladı. Mosso, hem kederimizi hem de üzüntümüzü şifalandırmak için sahnede olduğunu söyledi.

Konser hakkında konuşan Mosso, Harbiye’nin herkes için aşılması gereken bir sınır ve dağ gibi olduğunu ifade etti. Tüm ekibin hassasiyetle çalıştığını belirten sanatçı, konserlerinde görsel şovların yanında daha çok ses şovları olduğunu belirtti.

Sahnede gözyaşlarını tutamadı Konser gelirini Mehmetçik Vakfına bağışladı

Mosso, yeni albümünün Ocak ayında çıkacağını duyurarak, albümde Bilal Sonses’in “Canım Acıyor” adlı şarkısını seslendireceğini açıkladı. Şarkının bu kış canı acıyan herkesin dert ortağı olacağını belirten Mosso, albümle ilgili heyecanını dile getirdi.

Konserin ikinci yarısında “Keklik” türküsünü seslendiren sanatçı, annesi ile birlikte sık sık bu türküyü söylediklerini ve bu türküyü annesinden tüm kadınlara armağan ettiğini söyledi. “Keklik” türküsünü seslendirirken gözyaşlarına hakim olamayan Mosso, cinayete kurban giden tüm kadınları andı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP