DOLAR 33,9942 -0.21%
EURO 38,0583 0.34%
ALTIN 2.827,170,88
BITCOIN 21520824.73106%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Sağlık Bakanı Memişoğlu Ankara’daki feci kaza hakkında açıklama yaptı
13 okunma

Sağlık Bakanı Memişoğlu Ankara’daki feci kaza hakkında açıklama yaptı

ABONE OL
Ağustos 9, 2024 10:56
Sağlık Bakanı Memişoğlu Ankara’daki feci kaza hakkında açıklama yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Ankara’da meydana gelen ve 36 kişinin etkilendiği trafik kazasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Adıyaman’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Memişoğlu, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde basın mensuplarına konuştu. Kazada 9 kişinin hayatını kaybettiğini belirten Bakan, “Allah’tan rahmet diliyorum. 27 yaralının tedavisi devam ediyor, bunlardan 5’inin durumu ağır” dedi.

Memişoğlu, deprem sonrası verilen sağlık hizmetlerini değerlendirmek ve Adıyaman’ın yaralarını sarmak için bölgede olduklarını ifade etti. “Ekim ayında 300 yataklı hastanemizi hizmete açacağız. Bu, deprem öncesindeki yatak oranlarına ulaşmamızı sağlayacak” diyen Bakan, ayrıca kent merkezinde 150 yataklı yeni bir hastanenin inşaatının devam ettiğini belirtti. Memişoğlu, şehrin batı bölgesinde de yeni bir hastane planladıklarını ve yakın zamanda inşaatına başlamayı hedeflediklerini söyledi.

“İlçelerimizdeki hastanelerde sağlık hizmetleri devam ediyor” diyen Bakan, sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. “Ölenlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Allah bir daha böyle acılar göstermesin” diyen Memişoğlu, temel sağlık hizmetlerini iyileştirmek için çalıştıklarını ve milletin desteğini beklediklerini ifade etti. Sağlıklı beslenmenin ve hareketsizliğin, bağımlılığın ve kilo gibi sorunların önlenmesinin önemini vurgulayan Memişoğlu, halkı bu konularda bilinçlenmeye davet etti.

Kemal Memişoğlu Sağlık Bakanı trafik Ankara Sağlık Politika Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP