DOLAR 34,1318 -0.01%
EURO 38,1723 0.37%
ALTIN 2.930,300,50
BITCOIN 22043151.39603%
İstanbul
23°

AÇIK

16:22

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ryan Babel'den Beşiktaş için transfer itirafı: Ajax'a önerdim…
6 okunma

Ryan Babel'den Beşiktaş için transfer itirafı: Ajax'a önerdim…

Türkiye'de de uzun süre forma giymiş olan Hollanda futbolunun eski yıldızlarından Ryan Babel, Ajax-Beşiktaş maçını Hollanda basınına değerlendirdi. Son olarak...

ABONE OL
Eylül 26, 2024 09:33
Ryan Babel'den Beşiktaş için transfer itirafı: Ajax'a önerdim…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş, deplasmanda Hollanda devi Ajax’ın konuğu olacak. Bu zorlu karşılaşma öncesinde, geçmişte Beşiktaş, Galatasaray, Kasımpaşa ve Eyüpspor formaları giyen eski Hollandalı futbolcu Ryan Babel, ülkesinin basınına önemli açıklamalar yaptı.

Babel’in açıklamaları şöyle:

‘GEDSON’U ÖNERDİM’

“Beşiktaş’ın hücumda hareketli ve derinlikli oyuncuları var. Ayrıca sağlam bir orta sahaları var. Orta sahada Gedson Fernandes ile yakın bir ilişkim var. Yaklaşık iki yıl önce, Ajax’a çok uyum sağlayacağını düşünerek onu kulübe önerdim. Şu anda Beşiktaş’ta önemli bir rol oynuyor.”

SAVUNMAYA DİKKAT ÇEKTİ

“Van Bronckhorst’un, Ajax’ı hücumda yoğun bir şekilde baskı yapmaya yönelttiğini ve savunma oyuncularını da yüksekten oynamaya teşvik ettiğini gözlemliyorum. Bu baskıyla oyunu sıkışık hale getirmeyi hedefliyor ancak bunun sonucunda defansın arkasında açıklıklar oluşuyor. İki stoper de çok hızlı değil, bu nedenle Beşiktaş burada fırsatlar yaratabilir.”

‘AJAX ZOR ANLAR YAŞAYABİLİR’

“Eğer Beşiktaş, kazanma isteğini sahaya yansıtırsa, grupta yüksek enerjiyle oynayacak ve Ajax zor anlar yaşayabilir. Maçın ilk 15 dakikası Ajax için kritik. Topu kontrol edebilirlerse ve taraftarlarının desteğini arkalarına alırlarsa, çok enerjik ve cesur oynayacaklarına inanıyorum. Bu bağlamda Ajax için Avrupa Ligi’nin ilk maçını kendi evinde, kendi taraftarı önünde oynamak avantajlı. Aynı maç Türkiye’de oynansaydı, durum farklı olurdu.”

Ryan Babelden Beşiktaş için transfer itirafı: Ajaxa önerdim...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.