DOLAR 34,1806 -0.04%
EURO 37,1703 -0.13%
ALTIN 2.938,100,40
BITCOIN 23161221.38628%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:45

SABAHA KALAN SÜRE

Roma’da Uluslararası Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni Yapılacak
7 okunma

Roma’da Uluslararası Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni Yapılacak

ABONE OL
Ekim 16, 2024 10:47
Roma’da Uluslararası Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Uluslararası Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni Roma’da Gerçekleşecek

İtalya’nın başkenti Roma, bu yıl ikinci kez düzenlenecek “Uluslararası Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni”ne ev sahipliği yapacak. 21 Ekim’de gerçekleşecek olan tören, Akdeniz Gazeteciler Derneği’nin prestij projelerinden biri olarak öne çıkıyor.

Ödül töreni, alanında başarı göstermiş, uluslararası çapta fark yaratan, barışa, dostluğa, kültüre, sanata ve spora katkıda bulunmuş isimleri onurlandırmayı amaçlıyor. Sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol alan, toplumsal konularda duyarlılığı yüksek ve rol model isimler de törene özel davetli olarak katılacak.

Bu yıl ödül alacak isimler arasında Inter’in milli futbolcusu Hakan Çalhanoğlu ve Inter Kulüp Başkanı Giuseppe Marotta yer alıyor. Dünyaca ünlü efsane futbolcu Gianfranco Zola’nın da ödüle layık görüldüğü açıklandı.

Ödül töreninde ayrıca Beşiktaş’a transfer olan “Altın Ayakkabı” ödüllü İtalyan Milli Futbolcu Ciro Immobile, Beşiktaş’ın İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın baş antrenörü İtalyan Danielle Santarelli ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da ödüllerini alacak.

İtalya Spor Yazarları Derneği (USSI), Avrupa Spor Yazarları Derneği (AIPS) ve Artemisia Vakfı iş birliğiyle düzenlenen tören, Roma’nın simge yapılarından biri olan Venedik Meydanı’ndaki tarihi ve görkemli “Palazzo Valentini” yani “Valentini Sarayı”nda gerçekleştirilecek.

Yıldızlar geçidine sahne olacak gecede Türk spor camiasının yanı sıra İtalya’dan olimpiyat şampiyonları, federasyon başkanları ve sanat ile sinema dünyasından önemli isimler de katılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Uluslararası İlişkiler Kültür Sanat Etkinlikler Akdeniz İtalya Tören Roma Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.