DOLAR 34,0953 0.19%
EURO 38,0775 0.03%
ALTIN 2.834,070,18
BITCOIN 21424353.92268%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Restoran çalışanları tarafından darp edilen savcı, ifadesinde tüm olan biteni anlattı
8 okunma

Restoran çalışanları tarafından darp edilen savcı, ifadesinde tüm olan biteni anlattı

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 16:43
Restoran çalışanları tarafından darp edilen savcı, ifadesinde tüm olan biteni anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünye Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca, Ordu’nun Aybastı ilçesindeki bir restoranda ailesiyle yaşadığı saldırıya ilişkin şikayetçi oldu. Savcı Koca, Aybastı Merkez Jandarma Komutanlığına ifade vererek olayı ayrıntılarıyla anlattı.

Koca, hafta sonu iznini geçirmek için eşi, kayınpederi, kayınvalidesi, 9,5 aylık kızı ve eşinin 9 yaşındaki yeğeniyle birlikte Aybastı’ndaki Perşembe Yaylası’nda bulunan bir işletmeye gittiklerini belirtti. İşletmeye girdiklerinde, henüz sipariş vermeden önce, yemeklerin hazırlanma süresi hakkında çalışanlarla yaşanan tartışmanın, saldırının fitilini ateşlediğini söyledi.

Agresif Tavırlar ve Tartışmalar

Koca, çalışanların agresif tavırlarından rahatsız oldukları için işletmeden ayrılmak istediklerini ancak daha sonra jandarmanın tavsiyesi üzerine tekrar aynı işletmeye döndüklerini ifade etti. Bu sefer de masaya oturmak istediklerinde, çalışanlardan biri onlara 1 saat beklemeleri gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Koca, daha önce çalışanların 20-30 dakika dediğini hatırlatarak durumu sorgulamak istedi.

“Ben Ünye Cumhuriyet Savcısıyım”

Koca, işletmenin kasasında bulunan Yücel G. ile konuşmak isteyerek kendisinin Ünye Cumhuriyet Savcısı olduğunu ve kolluk kuvvetlerinin kendilerini bu işletmeye yönlendirdiğini belirtti. Ancak Yücel G., Koca’nın kimliğini açıklamasını eleştirerek agresif bir tavır sergiledi.

Kavgaya Dönüşen Olay

İşletme çalışanlarının tutumundan rahatsız olan Koca ve eşi, dışarı çıkmak istedi. Bu sırada, Erkan G. isimli bir çalışan Koca’ya doğru yürüyerek hakaretlerde bulundu. Koca’nın bu kişiye tepki göstermesi üzerine, Abdülsamet A. isimli bir çalışan da koşarak Koca’ya saldırdı. Bu sırada Koca’nın sağ kulağına yumruk atıldı ancak saldırganı göremediğini belirtti. Olay sırasında Koca’nın kayınvalidesi Selime Kırım ve kucağındaki 9,5 aylık kız çocuğu yere düştü. Ercan G. isimli başka bir çalışan da Koca’ya doğru koştu ancak engellendi.

Şikayet ve Gözaltılar

Koca, olay sonrası jandarmaya bilgi verdi. 9,5 aylık kızının başından yaralandığını ve kayınvalidesinin kalçasında ağrı olduğunu belirten Koca, Erkan G., Ercan G. ve Abdülsamet A.’dan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı, Erkan G.’yi tutuklarken, Abdülsamet A. hakkında konutu terk etmeme ve adli kontrol kararı verdi. Ercan G. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Savcısı Kırım ordu Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP