DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2144877-0.40818%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Rafet El Roman’dan ‘çapkınlık’ açıklaması! ‘İlişki adamıyım’
4 okunma

Rafet El Roman’dan ‘çapkınlık’ açıklaması! ‘İlişki adamıyım’

Tuğba Altıntop (1996–2003) ve Ceren Kaplakarslan'la (2014–2017) evlenip boşanan Rafet El Roman, ilişkileri hakkında samimi açıklamalar yaptı. Nişantaşı'nda görüntülenen 56 yaşındaki şarkıcı, Çapkın mısınız? sorusuna cevap verdi.

ABONE OL
Eylül 22, 2024 07:27
Rafet El Roman’dan ‘çapkınlık’ açıklaması! ‘İlişki adamıyım’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rafet El Roman, Nişantaşı’nda görüntülendi. Şarkıcı, sık sık Nişantaşı’nda vakit geçirdiğini, sakin bir yerde oturup insanları izlemenin kendisini rahatlattığını söyledi. “Orada ilham alıyorum, hayatı gözlemlemek en güçlü tarafımız. ‘Bir Melek Diliyorum’ şarkısı da sokaklardan gördüklerimden, yaşadıklarımdan doğdu,” dedi.

Haberin Devamı

Eski kliplerin sinema filmi tadında olmasına ve günümüzde çok az klip çekilmesine değinen Roman, klip döneminin geride kaldığını belirtti. “Klip yayınlayan çok fazla mecra kalmadı, sosyal medya devrini yaşıyoruz. 90’lı yıllarda klipler müzik kanallarında yayınlanıyordu ve biz de çok önem veriyorduk. O dönem geride kaldı, şimdi daha hızlı çalışıyoruz,” diye konuştu.

Rafet El Romandan çapkınlık açıklaması ‘İlişki adamıyım’

“ŞUNU YAPTIK DEMEYİZ”

Projelerinden bahseden şarkıcı, sürekli yeni şarkılar üzerinde çalıştığını ve geçmişe dönüp başarılarını saymak yerine, gelecekte neler yapacaklarına odaklandığını söyledi. “Müzik dünyası altın harflerle yazılacak olsa, o dönem 90’lar olurdu,” dedi.

“ŞOV DÜNYASI DEĞİŞTİ”

Roman, Harbiye’nin eskiden müzik dünyasının merkez noktası olduğunu, günümüzde ise 1-2 şarkıyla bile iki saatlik bir konser verebilen sanatçıların olduğunu ifade etti. “Şov dünyası değişti, ticari boyutlar da değişti. Bir şarkıyla bile seyirciyi iki saat eğlendirebiliyorsanız, sahneye çıkabilirsiniz,” dedi.

Haberin Devamı

“YOLU AÇIK OLSUN”

Bayhan’ın ‘Bana Sen Lazımsın’ şarkısını seslendirmesine Roman, “Güzel yorumladı, Bayhan alçakgönüllü ve iyi bir insan. Yolu açık olsun,” dedi.

“BENİM GÜZELLİK ANLAYIŞIM FARKLI”

Miss Turkey birincisi İdil Bilgen’in eleştirilmesine şarkıcı, “Ağır eleştirilere maruz kaldı, biraz PR’ın parçası olduğunu düşünüyorum. Jüri olsaydım, birinci seçmezdim. Benim güzellik anlayışım farklı… Herkesin güzellik anlayışı farklı…” ifadelerini kullandı.

“DOĞRU İNSANI BULANA KADAR ÇAPKINIMDIR”

Roman, “Çapkın olarak algılanıyor musunuz?” sorusuna, “Dönem dönem çapkın olmuşumdur. Doğru insanı bulana kadar çapkınımdır. Hayatıma bakarsanız, dört kere 6-7 yıllık ilişkilerim oldu. Yedinci yıla gelince ayrılık oldu. Aslında ilişki adamıyım.” dedi. Kızlarım ilişkime saygı duyuyor ama evlenmemi istemiyor. 

Rafet El Romandan çapkınlık açıklaması ‘İlişki adamıyım’

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP