DOLAR 34,1557 0.16%
EURO 38,0110 -0.23%
ALTIN 2.878,750,14
BITCOIN 21663751.40764%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:25

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Rafa Silva'ya sert faul! Sosyal medyada gündem oldu
8 okunma

Rafa Silva'ya sert faul! Sosyal medyada gündem oldu

Beşiktaş, Süper Lig'in 6'ncı haftasında Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı kulübün Rafa Silva ile ilgili tepkisi dikkat çekti. Öte yandan takım...

ABONE OL
Eylül 23, 2024 08:33
Rafa Silva'ya sert faul! Sosyal medyada gündem oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Eyüpspor’u ağırladı. Zorbay Küçük’ün yönettiği maç, Tüpraş Stadyumu’nda oynandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, bu mücadelede Portekizli yıldız Rafa Silva’ya ilk 11’de şans verdi.

Maçın devre arasında Beşiktaş’ın sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım, dikkatleri üzerine çekti.

Maçın 5. dakikasında Eyüpsporlu Robin Yalçın’ın Rafa Silva’ya yaptığı faul sonrası Beşiktaşlı futbolcular hakeme itirazlarda bulundu. Zorbay Küçük, faul yapan Robin Yalçın’ı sarı kartla cezalandırdı.

Bu sert müdahale sonrası Beşiktaş taraftarları tepki gösterdi. Beşiktaş’ın resmi hesabından, Rafa Silva’nın fotoğrafıyla “Durduramayacaksınız!” notunun yer aldığı bir paylaşım yapıldı.

Durduramayacaksınız! pic.twitter.com/EPGYlShkmo

— Beşiktaş JK (@Besiktas) September 22, 2024

 

Beşiktaşlı yıldız oyuncuya yapılan sert müdahaleler, takım arkadaşını da harekete geçirdi. Masuaku, “Ne pahasına olursa olsun, seni koruyacağız.” diyerek Rafa Silva’ya destek verdi.

Rafa Silvaya sert faul Sosyal medyada gündem oldu

Daha önce Antalyaspor ile oynanan maçta, Güray Vural’ın Rafa Silva’ya yaptığı faul sonrası VAR müdahalesiyle kırmızı kart verilmişti.

Trabzonsporlu Edin Visca da Rafa Silva’ya yaptığı faul nedeniyle kırmızı kart görmüş ve PFDK tarafından 2 maç cezasına çarptırılmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP