DOLAR 34,2600 0.12%
EURO 37,1479 0.33%
ALTIN 3.010,750,63
BITCOIN 2302446-1.85428%
İstanbul
14°

AÇIK

12:54

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Radyo D, L’Étape Türkiye by Tour de France’ın radyo sponsoru oldu
7 okunma

Radyo D, L’Étape Türkiye by Tour de France’ın radyo sponsoru oldu

Dünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olan L'Étape by Tour de France, 19-20 Ekim’de ilk kez Türkiye’de! Radyo D İstanbul’da gerçekleşecek bu önemli organizasyonun radyo sponsoru oldu

ABONE OL
Ekim 20, 2024 06:58
Radyo D, L’Étape Türkiye by Tour de France’ın radyo sponsoru oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en prestijli bisiklet yarışlarından biri olan Fransa Bisiklet Turu’nun amatör serisi L’Étape by Tour de France, 19-20 Ekim’de İstanbul’da gerçekleşecek. Bu organizasyon, Tour de France’ın ikonik yarış atmosferini Türkiye’ye taşıyarak bisiklet sporunun ruhunu ve rekabetçi havasını yaşatmayı hedefliyor. Radyo D, organizasyonun radyo sponsoru olarak canlı yayınlar ve özel röportajlarla bu heyecanı Türk dinleyicilere ulaştıracak.

Haberin Devamı

Uluslararası spor, organizasyon ve medya kuruluşu A.S.O. ve 78 Event tarafından düzenlenen bu dev etkinlik, Türkiye’de ilk kez düzenleniyor ve dünyanın dört bir yanından bisiklet tutkunlarını İstanbul’da buluşturuyor. T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun destekleriyle, 50’den fazla ülkeden 3.000’den fazla bisikletçi İstanbul’un eşsiz atmosferinde pedal çevirerek Avrupa yakasından Asya’ya uzanan bir rotada yarışacak.

İstanbul’un ikonik noktalarında düzenlenecek yarış, 70 ülkede 170 televizyon kanalından bisiklet tutkunlarıyla buluşacak. Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda düzenlenen bu organizasyon, bisikletin bir ulaşım aracı olarak kabul edilmesini teşvik etmeyi amaçlıyor. L’Étape Türkiye aynı zamanda Türkiye’nin doğal ve tarihi güzelliklerini spor turizmi ile tanıtarak Tour de France ruhunu ve kültürünü kıtalararası bir şölen haline getiriyor.

Haberin Devamı

L’Etape Türkiye by Tour de France yol bisikleti yarışının başlangıç noktası, Küçük Su Kasrı olacak. Bu zarif mimarisi ve tarihi dokusuyla dikkat çeken mekan, İstanbul Boğazı’nın kıyısında bisiklet tutkunlarına ev sahipliği yapacak. Yarış rotası, Anadolu Hisarı’ndan geçerek Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinden Avrupa yakasına ulaşacak.

Avrupa yakasına geçen bisikletçiler, 15. yüzyılda inşa edilen Rumeli Hisarı’nı ziyaret edecekler. Boğaz’ın muhteşem manzarası eşliğinde finişe doğru yol alacak olan sporcular, Polonezköy’e ve ardından Riva’nın doğal sahil şeridine doğru pedal çevirecekler. Burada benzersiz bir yarış deneyimi yaşayacaklar.

HER KİLOMETREDE HEYECAN DOLU BİR DENEYİM

Bisikletçiler fiziksel ve zihinsel dayanıklılıklarını test etme şansına sahip olacaklar. 109 km uzun parkur, 59 km kısa parkur ve 6 km aile-çocuk parkuru olmak üzere üç farklı kategoride yarışma imkanı sunuluyor. L’Étape Türkiye by Tour de France, 7’den 70’e herkese hitap eden farklı parkurlarıyla bisiklet tutkunlarını bir araya getirerek özel anlar yaşatacak. Dünyanın en prestijli bisiklet yarışlarından birinin parçası olma heyecanını yaşayacak olan sporcular, Türkiye’nin turistik ve kültürel değerlerini de yakından görme fırsatına erişecekler.

Haberin Devamı

Spor turizmine yenilik kazandıran L’Etape Türkiye, küresel arenada da Türkiye’yi güçlü bir şekilde temsil edecek. Turizm sektörüne yapılan bu dev yatırım, binlerce yabancı ziyaretçiyi Türkiye’ye çekerek hem kültürel hem de doğal güzelliklerini dünya çapında tanıtacak.

L’ÉTAPE TÜRKİYE, BİSİKLET TUTKUNLARINA ULUSLARARASI YARIŞ STANDARTLARI SUNUYOR

Tour de France uzmanları tarafından titizlikle hazırlanan kapalı parkurlar, her bir bisikletçi için uluslararası yarış standartlarını karşılayarak zorlu ama keyifli bir mücadele ortamı yaratacak. Yarış boyunca, sağlık ekipleri ve uzmanlar her zaman hazır bulunarak sporcuların ihtiyaç duyduğu her türlü desteği anında sağlayacak. Resmi podyum töreni ile birlikte Tour de France formalarına kavuşacak bisikletçiler, büyülü bir yolculuğa çıkacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP