DOLAR 34,1204 0.3%
EURO 38,0636 0%
ALTIN 2.868,881,41
BITCOIN 21469830.27931%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

Prof. Dr. Süleyman Taş, ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı yaptı
12 okunma

Prof. Dr. Süleyman Taş, ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı yaptı

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 17:04
Prof. Dr. Süleyman Taş, ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Prof. Dr. Süleyman Taş’ın Plastik Cerrahi Kursu Büyük Bir Başarıyla Son Buldu

Prof. Dr. Süleyman Taş, her yıl kendi hastanesinde düzenlediği plastik cerrahi kursları ile dünyanın dört bir yanından uzmanları bir araya getiriyor. Bu yıl 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen kursa, 36 farklı ülkeden 100’ün üzerinde plastik cerrah katıldı.

Yaklaşık 100 Plastik Cerrah Canlı Ameliyat İzledi

Kursun ikinci gününde Prof. Dr. Taş, Mısırlı Plastik Cerrah Dr. Mohamed Mahgoub’un zorlu bir burun ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyat, 100’ün üzerinde plastik cerrahın gözü önünde gerçekleştirildi ve Prof. Dr. Taş, dışarıdan hiçbir kesi yapmadan tamamen burun içinden girerek kapalı teknik ameliyat uyguladı. Yaklaşık 2 saat süren ameliyat, katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi ve Prof. Dr. Taş’ın ustalığı takdir edildi.

Kendi Ameliyat Kayıtlarını İzlemek İstedi

Ameliyat sonrası Dr. Mohamed Mahgoub, herhangi bir ağrı veya sızı yaşamadığını ifade etti ve hastaneden taburcu olabileceğini belirtti. Ayrıca, kendi ameliyat kayıtlarını izlemek isteğini dile getirdi.

Soner Arıca da Katılım Sağladı

Prof. Dr. Taş’ın düzenlediği kursa bu yıl Türkiye’nin ünlü şarkıcısı Soner Arıca da katıldı. Yakın zamanda Prof. Dr. Taş tarafından ameliyat edilen Soner Arıca, kursa katılım sağlayarak eşsiz şarkılarıyla katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Organizasyonlar Devam Edecek

Kursa katılan plastik cerrahlar, bilgi, deneyim ve tecrübelerini geliştirme fırsatı buldular. Türkiye’yi tanıtmak ve plastik cerrahideki en son gelişmeleri paylaşmak amacıyla düzenlenen bu kursta öncülük eden Prof. Dr. Süleyman Taş, bu organizasyonlara artarak devam edeceğini belirtti.

Kursa katılan ülkeler arasında Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Azerbaycan, Bangladeş, Belçika, Birleşik Krallık, Brezilya, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin, Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, Filipinler, Güney Kore, Hindistan, Irak, Italya, İspanya, İzlanda, Kamboçya, Kazakistan, Kolombiya, Kuveyt, Meksika, Mısır, Pakistan, Polonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Şili, Tayland, Tunus, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan yer alıyor.

Prof. Dr. Süleyman Taş, ünlü oyuncu Kimberly Reyes'e izsiz yüz germe ameliyatı yaptı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP