DOLAR 34,1901 0.18%
EURO 37,1529 0.05%
ALTIN 2.975,310,73
BITCOIN 23268120.77378%
İstanbul
14°

KAPALI

12:54

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Polisi boynundan yaralayan saldırganın annesi konuştu: Bana değil doktorlara sorun
5 okunma

Polisi boynundan yaralayan saldırganın annesi konuştu: Bana değil doktorlara sorun

ABONE OL
Ekim 17, 2024 11:46
Polisi boynundan yaralayan saldırganın annesi konuştu: Bana değil doktorlara sorun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beyoğlu’nda polis memuruna arkadan yaklaşarak boynundan bıçaklayan saldırgan, mahkeme tarafından “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Bu korkunç olayın yankıları sürerken saldırganın annesi, medyaya çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Saldırganın Geçmişi Ortaya Çıktı

Olay, İstiklal Caddesi’nde dün öğleden sonra meydana geldi. Polis memurunu boğazından yaralayan saldırgan, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan saldırganın adı Oytun I. olarak belirlendi. Oytun I., Kasımpaşa’daki bir parkta yakalandı ve emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Soruşturmada Oytun I.’nın psikolojik tedavi gördüğü ve geçmişte “uyuşturucu madde kullanmak” ve “kişilerin huzur ve sükununu bozmak” suçlarından kaydı olduğu tespit edildi.

Polisleri Tehdit Eden Video Ortaya Çıktı

Olayın ardından saldırganın aylar önce sosyal medya hesabından polisleri alenen tehdit ettiği bir video ortaya çıktı. Oytun I.’nın cep telefonu ile çektiği ve paylaştığı videoda, “O polisi düelloya davet ediyorum. Orada kalabalıktılar ve silahlıydılar. Bir şey diyemedim. Ama teke tek erkek erkeğe kavga etmek isterim” dediği görüldü.

Saldırganın Annesi: “Bana Değil Doktorlara Sorun”

Saldırganın annesi, oğlunun psikolojik sorunları olduğunu ve yüzünü kameralardan saklayarak utandığını söyledi. Anne, Ekol Tv muhabirlerine yaptığı açıklamada, “Onu bana değil, bırakan doktorlara sorun. Mahkeme kararıyla 2 kere hastaneye yatırdım. 2 hafta yatırıp çıkardılar” dedi.

Polisi boynundan yaralayan saldırganın annesi konuştu: Bana değil doktorlara sorunKaynak: Haberler.com / Rabia Dalkılıç – 3.Sayfa

Beyoğlu 3-sayfa Sağlık Hukuk Polis

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP