DOLAR 34,1031 0.21%
EURO 38,0993 0.07%
ALTIN 2.841,380,44
BITCOIN 21713472.59384%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Pilar Marie Victoria Lopez kimdir? Nilüfer Belediyespor voleybol Lopez evinde ölü bulundu
18 okunma

Pilar Marie Victoria Lopez kimdir? Nilüfer Belediyespor voleybol Lopez evinde ölü bulundu

Nilüfer Belediyespor'un yeni transferi Pilar Marie Victoria Lopez evinde ölü bulundu, soruşturma sürüyor.

ABONE OL
Ağustos 31, 2024 07:18
Pilar Marie Victoria Lopez kimdir? Nilüfer Belediyespor voleybol Lopez evinde ölü bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Bursa’da Voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez’in Ölümüyle İlgili Soruşturma Devam Ediyor

**Bursa’da, Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor’un Porto Rikolu voleybolcusu Pilar Marie Victoria Lopez’in evinde hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturma devam ediyor.** Lopez’in cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu morguna getirilmiş olup, otopsi işlemi hala sürüyor. Ailesinin Türkiye’ye gelmesinin ardından, Lopez’in cenazesi ülkesine gönderilecek.

**Cumhuriyet Savcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında 29 yaşındaki sporcunun kesin ölüm nedeninin otopsi sonucunda belirleneceği öğrenildi.** Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun süre sporcularına ulaşamayınca eve gidip çilingir yardımıyla kapıyı açtırdıklarını belirtti. Or, Lopez’in bilinen herhangi bir sağlık sorununun olmadığını dile getirerek, yaşanan ani olayın kendilerini, sporcularını ve camiayı derinden üzdüğünü ifade etti.

**Or, olaydan bir gün önce sona eren antrenmanın ardından Lopez ve arkadaşlarının birlikte yemek yediğini ve eğlendiklerini belirtti.** “Hatta o gece aynı binada kalan diğer iki yabancı sporcuyla binanın alt katındaki kafede oturuyorlardı. Gece herkes evine gidip dinlendi. Sabah uyanma saatine göre alarm kurmuşlardı. İçeriye ilk giren fizyoterapistimiz, alarmın hala çaldığını söyledi. İçeriden kapı kilitlenmiş durumdaydı. Çilingir normal yollarla kapıyı açamamış, kilidi parçalamak zorunda kalmış. Dışarıdan herhangi bir müdahale olmadığı kesin. Polis tutanakları da bunu doğruluyor. Polis ve savcılığın ilk tahmini tespiti olarak kalp krizi görünüyor. Sporcumuz daha sonra adli tıp kurumuna kaldırıldı. Şu an onun sonucunu bekliyoruz,” diye konuştu.

**Or, takımın diğer sporcularının bu acı olaydan çok etkilendiğini belirterek, onları bir süre dinlendirme kararı aldıklarını ifade etti.** Sabah yaptıkları toplantının ardından sporculara izin verdiklerini söyleyen Or, “Bireysel olarak antrenmanlarına devam ediyorlar. Çünkü bir ay sonra lig başlayacak. Takım önümüzdeki sezona hazırlanmak zorunda. Acı bir olay. Tüm spor camiasına, Nilüfer Belediyesi camiasına başsağlığı diliyoruz. Voleybol ve diğer spor camiaları acılarını, kederlerini bize iletiyorlar. Herkese teşekkür ediyoruz,” dedi.

**Muharrem Or, bazı haber sitelerinde ve sosyal medya platformlarında olayla ilgili asılsız iddiaların ortaya atıldığını belirterek, bunların kendilerini üzdüğünü dile getirdi.** “Bazı sosyal medya hesaplarında ve basın kuruluşlarında uyku ilacı kullandığı yönünde bilgiler yazıyor, bunlar kesinlikle bizde yok. Belki öyle bir sorunu vardı ama evde ilaçla ilgili hiçbir belirti yoktu. Eve girer girmez özellikle sordum. Ne bir şırınga, ne bir ilaç, tüp gibi herhangi bir şey yoktu. Öyle bir şey görmedik. Nereden çıktığını bilmiyoruz. Şüpheli telefon zili gibi asılsız iddialar da çıktı. Belki ilgi çekmek için böyle şeyler gerekebilir ama böyle acı olaylarda bu tür şeylerin kullanılması bizleri, aileleri düşünmeden yapılan haberler. Bunlara dikkat etmekte fayda var,” diye konuştu.

**Muharrem Or, sporcunun ailesinin 1 Eylül Pazar günü Bursa’ya geleceğini, ertesi günden itibaren de ülkesine nakletmek için gerekli işlemlerin kendileri tarafından yapılacağını sözlerine ekledi.**

**GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU**

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP