DOLAR 34,1101 0.06%
EURO 37,9966 0.24%
ALTIN 2.817,600,06
BITCOIN 20621563.25258%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Binance Square’de Pi Ağı Ana Ağının Lansmanı Geciktirildi,  

 

Öte taraftan mevcut arz kısıtlı ve token başına 0,00022 dolarlık bir maliyet laf konusu.İlginizi Çekebilir: Meta, GPT ve Claude’a rakip olarak en kabiliyetli aleni kaynaklı LLM’yi piyasaya sürdü.

 

Pi Coin, 3 Nisan’da 39 dolar seviyesinde prosedür görüyordu fakat son haberlerle beraber büyük bir düşüş yaşadı. Şu an 0.72 dolar bandında prosedür görüyor. Kripto para piyasasındaki bu ani düşüş, yatırımcıların ve piyasa takipçilerinin dikkatini çekti. CryptoPotato’da bulunan bilgiler alıntılanan yazarlara aittir. CryptoPotato’nun alım ve satım hodl ya da rastgele bir yatırım şeklindeki görüşlerini temsil etmez. Herhangi bir yatırım sonucu almadan ilkin kendi araştırmalarınızı yapmanız öneri edilir. Sitedeki verileri kullanarak yapmış olduğunuz işlemler, sizin kendi sorumluluğunuz altındadır.

 

Sosyal medya platformlarının toplulukla etken bir halde etkileşim oluşturmak için stratejik olarak kullanılması, SLOTH’un süratli yükselişinde mühim bir rol oynuyor. Resmi Slothana hesabı, 420 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaşma gibi yürekli bir hedefi bulunduğunu vurgulayan paylaşımlar yapıyor. Bu da toplulukta fazlasıyla coşku yaratıyor.Pi Network ekosisteminin tam anlamıyla fonksiyonel hale gelmesi ve ana ağın açılması, Pi Coin’in kıymet kazanmasına ve daha geniş bir kullanıcı tabanına ulaşmasına imkân tanıyabilir. Pi Network’ün geleceği ve Pi Coin’in potansiyeli, kripto para piyasasında büyük alaka görmeye devam ediyor.

Pi (PI) Fiyat Tahmini 2024 2025 2026 2027 2030

Pİ COİN NE ZAMAN BORSAYA GİRİCEK

 

Bu durum, Pi coin satışını gerçekleştiren borsalarda beklemeye tahammül edemeyen kişilerin, hesaplarındaki Pi’leri daha düşük fiyatlarla almak amacıyla prosedür yapmasına yol açabilir. Bu da, borsalardaki fiyat farklılıklarının arkasındaki ihtimaller içinde bir hareketli olarak öne çıkıyor.Pi Network, kendi blok zinciri ve kripto parası olan Pi Coin’in başarılı olmasını daha da çoğaltmak ve kullanıcı tabanını genişletmek amacıyla bu tür teşviklere ehemmiyet veriyor. 10,000 Pi ödülü, geliştiricilere sunulan en büyük ödüllerden biri olarak dikkat çekiyor ve platformun gelecekteki büyümesine müspet bir katkı yapması bekleniyor.

 

Preply’nin Araştırması: Yapay Zeka Öğretmenin Yerini Tutamıyor!

 

Pi Network bir dijital para projesidir. Ana hedefi kripto para madenciliğini daha erişilebilir hâle getirmektir. Kripto para madenciliğini günlük kullananların erişiminin ötesine taşıyan Bitcoin madenciliğinin aksine Pi Network, bir cep telefonu uygulaması kullanarak coin madenciliği yapmanıza imkân tanır. Pi düğümleri, iş ispatı (PoW) protokollerini kullanan Bitcoin’den değişik olarak Stellar Konsensüs Protokolü (SCP) temeline dayanan bir algoritma kullanır ve bunun bir parçası olarak bu düğümler, dağıtılmış bir defterdeki işlemleri doğrular ve hesap defterinin kaydettiği yeni işlemlerin sırası üstünde bir konsensüs oluşturur.Crypto Ground’un Pi Network fiyat tahmini, 2024 senesinde fiyatın en düşük 35,97 dolardan yaklaşık 43 dolara ve en yüksek 65 dolara kadar değişeceğini öngörüyor. 2025 yılına yönelik meydana getirilen tahmin en düşük seviyenin 43 dolar, ortalamanın 55 dolar ve en yüksek seviyenin ise 65 dolar olacağını gösteriyor. 2030 yılına bakıldığında, fiyatın en düşük 99,96 dolar, yaklaşık 162,08 dolar ve en yüksek 162,08 dolar olmak suretiyle mühim seviyede artması bekleniyor. 2040 için uzun vadeli tahminler mühim bir büyümeyi gösteriyor. Fiyatın 826,65 dolar ile yaklaşık 852,32 dolar ve en yüksek 902,42 dolar içinde değişmesi bekleniyor.

 

 

Pi Network’ün ana ağına geçmek için, Pioneer olarak malum kullananların Mainnet Kontrol Listesini tamamlamaları gerekir. Bu denetim listesi, Pioneer’ların dijital varlıklarını Pi mobil uygulamasından ana ağa aktarmaya hazır olmalarını sağlar. İşte alakalı adımlara genel bir bakış:Yapay zeka teknolojisini blok zinciri ile bir araya getiren WienerAI token, WAI token sahiplerinin yatırım kararlarına yardımcı olmak isteyen yenilikçi bir yatırım partneri olarak konumlanıyor. Projenin katılımcıları, prosedür tutarı ödemeden WienerAI ekosisteminin avantajlarından faydalanabiliyor.

Pi Coin Ne Zaman Borsaya Girecek? Pi Coin Alternatifi Meme Coinler Hangileri? - Koin Bülteni

PI COİN KAÇ PARA FİYATI NE KADAR

Pi coin’in en yüksek fiyatı nedir?

 

İşte birtakım kripto uzmanlarının Pi tokenlerinin beklenen kıymeti hakkında düşünceleri.CoinDCX’in PI coin fiyat tahmini olabildiğince düşüş eğilimindedir. PI tahminleri, kripto para biriminin 500 $ ‘lık bir zirveye çıkabileceğini söylese de, dijital varlığın ayı piyasasından kurtulmakta zorlandığını da belirtiyorlar. Genel olarak, kripto para biriminin problemsiz bir halde piyasaya sürülmesi ve kripto topluluğundan yardımcı almaya devam etmesi durumunda uzun solukta yükselmesini bekliyorlar.

 

37S İŞLEM HACİM (USD)

 

Pi ağı fiyat tahminimizde, hem Pi’nin kuvvetli ve zayıf yönlerine hem de benzer kullanım durumlarına haiz kripto para birimlerinin fiyat geçmişine bir göz attık. Ayrıca, gelecekte kripto piyasasına ne olacağını ve Pi’nin gelecek yıllarda kripto alanına iyi mi ahenk sağlayabileceğini de göz önünde bulundurmamız gerekiyordu.Pi coin’in 100 dolara ulaşıp ulaşmayacağını tahmin etmek mühim spekülasyonlar içeriyor. Pi ağının kıymeti büyük oranda Pi Ağı ekosisteminin ve Pi uygulamasının Pi ağı kullanıcıları tarafınca geliştirilmesine ve benimsenmesine bağlıdır.

 

Diğer Kripto Uzmanları

 

Ek olarak, kripto için genel yutturmaca Pi kripto para birimine büyük oranda yarar sağlayabilir. Yeni başlayanlar için makul ve ücretsizdir. Ayrıca, Pi sayısı ile bağlantılıdır, bu nedenden dolayı 2024 yılının Mart ayında hype gerçekleşirse, kadrosu Pi Günü’nde olabildiğince etkili bir halde reklam verebilir.Gelecekte Pi coin’in kıymeti konusu ile alakalı birçok faraziye olsa da, kimse bu hususta emin değil. Bunu yalnızca vakit gösterecek ve herkes bekleyip göreceğiz. Milyonlarca kullanıcı ve etken madenci şu anda protokolün beta ağını koruyor. Bu alan tamamiyle kodlanmış ve ağ sonunda canlı yayına geçtiğinde kullanıma hazır hale getirilmiştir.

Pi Fiyatı | PI Fiyat Endeksi, Canlı Grafik ve USD Dönüştürücü - Binance

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ