DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2151498-0.62654%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

16:28

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Peugeot, IAA Transportation 2024’te E-Expert Fridge Modelini Tanıttı
5 okunma

Peugeot, IAA Transportation 2024’te E-Expert Fridge Modelini Tanıttı

ABONE OL
Eylül 21, 2024 10:38
Peugeot, IAA Transportation 2024’te E-Expert Fridge Modelini Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Peugeot, Avrupa’nın büyük ticaret fuarı IAA Transportation 2024’te, Hannover’de E-Expert Fridge modelini tanıttı. Şirket, hafif ticari araç segmentinde yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor.

IAA Transportation 2024, sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Bu önemli etkinlikte Peugeot, E-Expert Fridge modelini tanıtarak dikkatleri üzerine çekti.

E-Expert Fridge, EPTO (Electric Power Take Off) teknolojisiyle donatılmış. Bu teknoloji sayesinde aracın elektrik enerjisi, soğutma sistemi gibi farklı amaçlar için kullanılabiliyor ve böylece enerji tasarrufu sağlanıyor.

Peugeot’nun sertifikalı ortağı Kerstner tarafından tasarlanan E-Expert Fridge, 265 kilograma kadar yük taşıyabilen, 2 ile 8 derece arasındaki sıcaklıklarda taze ürünleri korumak için özel olarak tasarlanmış bir soğutma sistemine sahip.

Model, 12V EPTO ile çalışan ve aracın çekiş aküsünden enerji alan e-Cooljet 106 A soğutma ünitesiyle donatılmış. Bu sayede ayrı bir güç kaynağına ihtiyaç duyulmuyor ve aracın yükleme kapasitesi korunuyor.

Peugeot, tüm hafif ticari araç ürün gamını yenileyerek küresel hedeflerini hızla ilerletiyor. Şirket, sürücüler için ideal bir ekosistem yaratmayı ve ticari araç sahipleri için güvenilir bir ortak olmayı hedefliyor. Güç aktarma sistemleri, güvenlik, ADAS (Gelişmiş Sürüş Destek Sistemi) ve bağlantı gibi konularda ileri teknoloji çözümler sunuyor.

Yeni Peugeot Boxer, yenilikçi 8 ileri otomatik şanzıman (AT8) ile donatıldı. Bu şanzıman, 6 ileri manuel şanzımana ek olarak sunuluyor. Yeni şanzıman, daha yumuşak vites geçişleri ve daha kontrollü bir sürüş deneyimi sunuyor.

8 ileri AT8 otomatik şanzıman, hidrolik akü içeriyor. Bu özelliği sayesinde motor gücünden daha verimli bir şekilde yararlanma imkanı sağlıyor ve start&stop sisteminin daha akıcı çalışmasını destekliyor.

Şanzıman, 600 kilograma kadar artışla 5 ton ağırlığa kadar olan araçlar için uygun.

Peugeot, Stellantis tarafından geliştirilen yenilikçi hidrojen yakıt hücresi (FCEV) teknolojisinden faydalanıyor. Bu teknoloji, grubun sıfır emisyonlu mobilite hedefleri için önemli bir adım.

Stellantis, 500 kilometrenin üzerinde menzil sunan, 5 dakikada yakıt ikmali yapabilen ve kargo kapasitesinden ödün vermeyen özel bir orta güç mimarisi geliştirdi.

Teknoloji Otomobil Hannover Peugeot Ekonomi Enerji

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.