DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2151428-0.53071%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Pendik’te ‘Yürüyen Adam’ Selami Salman’ın Cenazesi Toprağa Verilecek
25 okunma

Pendik’te ‘Yürüyen Adam’ Selami Salman’ın Cenazesi Toprağa Verilecek

ABONE OL
Ağustos 20, 2024 11:37
Pendik’te ‘Yürüyen Adam’ Selami Salman’ın Cenazesi Toprağa Verilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Pendik’te yaşayan ve D-100 Karayolu Tuzla-Maltepe arasında yürüyüşleri ile tanınan, “Yürüyen adam” olarak bilinen Selami Salman, evinde hayatını kaybetti. Salman’ın cansız bedeni, komşularının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından bulundu.

Salman’ın cenazesi, gerekli incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Otopsi işlemleri sonrasında Salman’ın cenazesi, babası ve aile yakınları tarafından teslim alındı. “Yürüyen adam”ın cenazesi, Pendik’te düzenlenecek bir cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlanacak.

img

Genç avukata ahlaksız teklif: Benimle yatarsan sana paranı veririm

img

Görüntü Türkiye’den! Raylarda ölüm böyle geldi

img

Herkes sosyal medya hesabına kilitlenmişken ilk paylaşım geldi

“SÜREKLİ YÜRÜRDÜ; STRESİNİ ÖYLE ATIYORDU”

Selami Salman’ın komşusu Ahmet Demir, onun iyi bir arkadaş ve komşu olduğunu, kendi halinde gezen biri olduğunu ve kimseye zarar vermediğini belirtti. Demir, Salman’ın daha önceki zamanlarda farklı bir kişiliğe sahip olduğunu, ancak sonradan akli dengesini kaybettiğini söyledi. Salman, ailesi ile aynı binada, kendi odasında yalnız yaşıyordu. Demir, Salman’ın sürekli yürüdüğünü ve stresini böyle attığını ifade etti. Son olarak Salman’ı Cumartesi günü gördüğünü ve evinden çıkmadığını belirtti.

CENAZE ADLİ TIP’TAN ALINDI

“Yürüyen adam” olarak bilinen Selami Salman’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından öğle saatlerinde babası ve aile yakınları tarafından teslim alındı. Salman’ın cenazesi, Pendik’te kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu D-100 Karayolu İstanbul Maltepe Pendik Tuzla Olay İstanbul Yaşam Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP