DOLAR 34,1552 0.16%
EURO 37,9244 -0.46%
ALTIN 2.870,57-0,14
BITCOIN 21657610.71345%
İstanbul
21°

AÇIK

13:01

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Doktorlarla Bir Araya Geldi
25 okunma

Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Doktorlarla Bir Araya Geldi

ABONE OL
Ağustos 31, 2024 11:45
Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Doktorlarla Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Ahmet Özkul, Hayat Sağlık Grubu’nun önemli sağlık kuruluşlarında görev alan doktorlarla bir araya geldi. Bu buluşma, Hayat Sağlık Grubu’nun bünyesinde faaliyet gösteren Özel Hayat Hastanesi, Hayat Tıp Merkezi, Özel Ürotaş Hayat Tıp Merkezi ve İstanbul Hayat Şifa Hastanesi’nde görev yapan doktorları bir araya getirdi.

Uzman Dr. Ahmet Özkul’un ev sahipliğinde düzenlenen özel bir yemekte, Özel Hayat Hastanesi Başhekimi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Fatih Özkul, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Betül Kabalar ve hekimler bir araya geldi. Yemek sırasında Uzman Dr. Ahmet Özkul, meslektaşlarıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, tüm doktorlara çalışmalarında başarılar diledi.

Uzman Dr. Ahmet Özkul, hastane yönetimi olarak yarım yüzyıla yaklaşan başarı yolculuklarında doktorların özverili çalışmalarının büyük önem taşıdığını vurguladı. “1978 yılında çıktığımız bu yolda, yaptığımız yatırımlar ve çalışmalarımızla Bursa’nın köklü sağlık kuruluşlarından biri olmayı hedefledik ve bu hedefimize ulaştık. Bu süreçte her zaman ‘Sağlığınız İçin Hayat’tayız sloganımızla hareket ettik ve bundan sonra da aynı özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Uzman Dr. Ahmet Özkul, Özlüce’de yeni bir hastane projesinin inşaatına başladıklarını ve iki yıl içinde bu yeni hastanede de hizmet vermeye başlayacaklarını duyurdu. – BURSA

Ahmet Özkul bursa Yerel Sağlık Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP