DOLAR 34,1263 0.29%
EURO 38,1014 0.09%
ALTIN 2.873,571,58
BITCOIN 2141348-0.3554%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Oyunun ikinci perdesi açılıyor
8 okunma

Oyunun ikinci perdesi açılıyor

Kanal D’de ikinci sezon için perde açmaya hazırlanan ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisinin ilk fragmanına, Umut’un “Adalet yerini bulsun da kıyamet kopsun gerekirse” sözleri damga vurdu

ABONE OL
Eylül 11, 2024 11:27
Oyunun ikinci perdesi açılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D ekranlarında 18 Eylül Çarşamba akşamı izleyiciyle buluşmaya hazırlanan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisi, ikinci sezonuyla heyecanı doruk noktasına taşıyor. Umut’un (Ekin Koç) babasının adalet mücadelesini sürdürdüğü bu sezon, güç odaklarıyla olan savaşını daha da derinleştiriyor.

Yayınlanan yeni sezon tanıtımı, hem zenginleşen oyuncu kadrosuyla hem de adalet arayışının güçlü mesajlarıyla dikkat çekiyor. Baba olmaya hazırlanan Umut’un “Adalet yerini bulsun da kıyamet kopsun gerekirse” sözleriyle başlayan fragman, Emirkıran Ailesi ile yeni bir çatışmanın sinyallerini veriyor.

Dizinin kadrosuna katılan iki yeni isim, izleyiciyi heyecanlandıracak. Uraz Kaygılaroğlu, “Marko” karakteriyle diziye dahil olurken, Hande Doğandemir ise avukat “Güneş” rolüyle ekranlara dönüyor. Kaygılaroğlu’nun marjinal tarzı tanıtımda büyük beğeni topladı, ancak Doğandemir’in canlandıracağı karakterin gizemi korundu.

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Burak Yörük gibi deneyimli isimleri kadrosunda bulunduran “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu”, yeni sezonuyla yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP