DOLAR 34,1366 0.05%
EURO 38,1363 0.07%
ALTIN 2.882,950,29
BITCOIN 21962402.00424%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:01

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Oyuncu Cihat Tamer’in oğlu toprağa verildi! Cenazede selfie ayıbı
23 okunma

Oyuncu Cihat Tamer’in oğlu toprağa verildi! Cenazede selfie ayıbı

'Bizimkiler', 'Perihan Abla', 'Mahallenin Muhtarları' gibi unutulmaz yapımlarda rol alan usta oyuncu Cihat Tamer'in kanser tedavisi gören oğlu Atilla Tamer (57), yaşamını yitirdi. Tamer'in cenazesi Bakırköy'deki aile mezarlığına defnedildi. Müzisyen Turhan Öge'nin, cenazede ünlü isimlerle selfie yapması dikkat çekti.

ABONE OL
Ağustos 28, 2024 07:12
Oyuncu Cihat Tamer’in oğlu toprağa verildi! Cenazede selfie ayıbı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü oyuncu Cihat Tamer’in oğlu Atilla Tamer, 57 yaşında hayata gözlerini yumdu. “Bizimkiler”, “Perihan Abla” ve “Mahallenin Muhtarları” gibi sevilen yapımlarda rol alan usta oyuncu Cihat Tamer, bu acı haberle sarsıldı.

Atilla Tamer, bir süredir kanserle mücadele ediyordu. Tedavisi sırasında durumu ağırlaşan Tamer, özel bir hastanede tedavi görüyordu. Cihat Tamer, oğlu için kan anonsu yapmıştı ancak tüm çabalara rağmen Atilla Tamer’i kaybetti.

Cihat Tamer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Sevgili oğlum Atilla Tamer’i kaybettik” diyerek duygu dolu anlarını paylaştı. Atilla Tamer’in cenazesi Ataköy Ömer Duruk Camii’nde kılındıktan sonra Bakırköy’deki aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine katılanlar arasında ünlü isimler de vardı. Cihat Tamer’e taziyelerini sunanlar arasında Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu, Talat Bulut ve Zihni Göktay da bulunuyordu. Ancak cenaze sırasında yaşanan bir olay herkesin dikkatini çekti. Müzisyen Turhan Öge, Tamer’i teselli ettiği sırada Zihni Göktay ile selfie çektirmek için poz verdi. Bu davranış, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

Oyuncu Cihat Tamerin oğlu toprağa verildi Cenazede selfie ayıbı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP